Miért vannak ilyenkor Budapesten ennyire kevesen?
Figyelt kérdés
Nincs szinte senki az utcákon,ill autóból is kevesebb van. Hol vannak ilyenkor az emberek? Kiszámoltam,ha átlagosan egy ember nyáron veszi ki a két hetes szabadságát akkor is csak 5-10 %- al lenne kevesebb ember az utcán,de nem ennyivel van kevesebb, jóval!2017. júl. 21. 21:42
2/10 anonim válasza:
Az emberek egy része szabadságon van, mások dolgoznak, elfáradnak péntek estére, és mennek haza pihenni, bevásárlás és szórakozás pedig marad hétvégére.
3/10 anonim válasza:
A vizes vb-n, 26-os busz tömve van.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem csak ma voltak kevesen hanem mindíg nyáron. Voltam a balatonon az is elég kihalt volt.
2017. júl. 21. 22:12
5/10 anonim válasza:
Ennyire unatkozol, hogy van időd ilyeneket számolgatni?
6/10 anonim válasza:
És melyik napszakban nézted? Nyáron csak kevés iskola üzemel, tehát az iskolások nagy részével még tömegközlekedésen is elvétve fogsz csak találkozni. A dolgozó réteg dolgozik, tehát nem az utcán lófrál, hanem munkahelyen van, és megdöglik a hőségtől, vagy megfagy a klímától...
7/10 A kérdező kommentje:
Te is unatkozhatsz,ha ezt olvasod!
2017. júl. 23. 02:02
8/10 A kérdező kommentje:
Sokkal kevesebb a felnőtt is, mint szokott lenni.
2017. júl. 23. 02:03
9/10 Bihar Valatonon válasza:
Hát nem tudom mikor voltál a Balatonon, de pl Veszprém az elmúlt 5napban az Utca Zenei fesztiválon teltházas volt...csütörtökön több órán keresztül dugók voltak az özönlő emberek miatt Balatonfüred, Siófok és egyéb részek is teli...
10/10 anonim válasza:
Nem tudom, mely környékeket és mely napszakokat figyelted meg. Amerre dolgozni járok, ott nem csökkent jelentősen az embertömeg sem reggel, mikor munkába megyek, sem délután, amikor jövök haza. Csak a diákokkal van kevesebb utas, de ugyanúgy nagy tömeg jön szembe, mikor leszállok a metróról az Örsön, és megyek a buszokhoz, vagy amikor a buszoktól megyek a metróhoz ugyanott. Napközben nyilván nem tudom megfigyelni, mi a helyzet, hiszen olyankor munkában vagyok, a szabadságaimat meg kisebb darabokban veszem ki, mert nem utazok el sehova hosszabb időre, van bőven tennivalóm a lakásommal mostanában, és szerencsére a munkáltatóm sem kötelez rá, hogy egyszerre vegyek ki egy nagyobb hosszabb szabadságot, így megtehetem, hogy elaprózom. Mellesleg amikor szombatonként bevásárolni járok a kínaiba és a Tesco-ba, ott is ugyanakkora a tömeg, mint máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!