Kinéztünk egy családi házat Szigethalmon. Tudnátok segíteni az alábbi kérdések megválaszolásában?
Egy fél éves kisfiunk van, és családi házba költöznénk. A munkahelyem pesten van, autóval járnék a fővárosba, feleségemnek sajnos nincs jogsija, így tömegközlekedésre szorulna a kis sráccal :)
A kérdéseim az alábbiak:
Milyenek az óvodák és bölcsődék Szigethalmon?
Van-e valamilyen normális házi/gyerekorvos a településen?
Boltok, üzletek adottak nagy bevásárláshoz?
Szórakozóhelyek nem vészesek (hangos zene, részegek esténként)?
Van lehetőség békésen sétálni, programokat szervezni a kisgyereknek?
Milyen a lakóközösség? Érdekelne az összetétel is, nem vagyok rasszista, de szeretem, ha intelligens és kulturált emberek vesznek körül.
Egyéb vélemények is érdekelnek, tehát igazából az, hogy egy kisgyermekes, fiatal párnak megfelelő , nyugodt, de azért nem mindentől távoli hely-e Szigethalom?
Köszönöm a válaszokat!
"A munkahelyem pesten van, autóval járnék a fővárosba, feleségemnek sajnos nincs jogsija, így tömegközlekedésre szorulna a kis sráccal :)"
És ez szerinted mosolyognivaló?
Tipikus hímsoviniszta despota, aki egyedül pöffeszkedik az autóban, anyjok meg bumlizzon a gyerekkel meg a cuccokkal a békávén.
Tovább nem is olvastam, ezzel már kiállítottad magadról a bizonyítványt. További kellemes rabszolgatartást!
2. Ennek mi a köze a feminizmushoz? Ügyetlenül fogalmazott a kérdező, tényleg hülyén "hangzik".
Kérdező, tessék itt egy fórum Szigethalomról, itt több véleményt, tapasztalatot is olvashatsz.
Kedves első hozzászóló!
A smiley véletlenül (megszokásból) került oda, ezért totál értékelhetetlennek és megalapozatlannak tartom a hozzászólásodat, kár volt időt és energiát fordítanod a megfogalmazásra.
A többieknek köszönöm a tippkelet, a fórumra ránézek :)
Sajnos az utcanevet még nem tudom, egyelőre csak a hirdetést nézegetjük, infót gyűjtök.
Annyi szerepel a hirdetésben, hogy a "Park mellett" van az épület.
A közbiztonság milyen a településen? Nagyon fontos lenne, hogy a kisfiammal el tudjunk menni nyugodtan sétálni, játszani, esetleg később egyedül is tudjon játszani a közelben. Ezek a feltételek a bölcsiben/oviban/iskolában is meg kellene, hogy legyenek. A közelben található számunkra megfelelő intézmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!