Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kinéztünk egy családi házat...

Kinéztünk egy családi házat Szigethalmon. Tudnátok segíteni az alábbi kérdések megválaszolásában?

Figyelt kérdés

Egy fél éves kisfiunk van, és családi házba költöznénk. A munkahelyem pesten van, autóval járnék a fővárosba, feleségemnek sajnos nincs jogsija, így tömegközlekedésre szorulna a kis sráccal :)

A kérdéseim az alábbiak:

Milyenek az óvodák és bölcsődék Szigethalmon?

Van-e valamilyen normális házi/gyerekorvos a településen?

Boltok, üzletek adottak nagy bevásárláshoz?

Szórakozóhelyek nem vészesek (hangos zene, részegek esténként)?

Van lehetőség békésen sétálni, programokat szervezni a kisgyereknek?

Milyen a lakóközösség? Érdekelne az összetétel is, nem vagyok rasszista, de szeretem, ha intelligens és kulturált emberek vesznek körül.

Egyéb vélemények is érdekelnek, tehát igazából az, hogy egy kisgyermekes, fiatal párnak megfelelő , nyugodt, de azért nem mindentől távoli hely-e Szigethalom?

Köszönöm a válaszokat!

2017. júl. 17. 10:42
 1/10 anonim ***** válasza:
16%

"A munkahelyem pesten van, autóval járnék a fővárosba, feleségemnek sajnos nincs jogsija, így tömegközlekedésre szorulna a kis sráccal :)"

És ez szerinted mosolyognivaló?

Tipikus hímsoviniszta despota, aki egyedül pöffeszkedik az autóban, anyjok meg bumlizzon a gyerekkel meg a cuccokkal a békávén.

Tovább nem is olvastam, ezzel már kiállítottad magadról a bizonyítványt. További kellemes rabszolgatartást!

2017. júl. 17. 11:07
 2/10 anonim válasza:
23%
Na, megjelent egy elfogult feminista. És Szigethalom melyik részére akartok költözni? Nekünk van egy telkünk kb. 15 méterre a Duna-parttól. Különösebb következtetéseket nem tudok levonni, mert csak nyáron járunk le pár hétre, de akkor nagyon csendes a hely. De lehet, hogy beljebb a városban nem ez a helyzet. A többit nem tudom. A volán busz viszont ritkán jár, ahol mi vagyunk. Van egy-két étterem. Ahol mi vagyunk, az régen egy nyaraló övezet volt. A belső részt meg nem tudom, mert ott még nem jártam.
2017. júl. 17. 11:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

2. Ennek mi a köze a feminizmushoz? Ügyetlenül fogalmazott a kérdező, tényleg hülyén "hangzik".

Kérdező, tessék itt egy fórum Szigethalomról, itt több véleményt, tapasztalatot is olvashatsz.

[link]

2017. júl. 17. 12:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Jaj bakker most látom, lehet te tetted fel ott is a kérdést, bocs.
2017. júl. 17. 12:03
 5/10 A kérdező kommentje:

Kedves első hozzászóló!

A smiley véletlenül (megszokásból) került oda, ezért totál értékelhetetlennek és megalapozatlannak tartom a hozzászólásodat, kár volt időt és energiát fordítanod a megfogalmazásra.

A többieknek köszönöm a tippkelet, a fórumra ránézek :)

2017. júl. 17. 12:07
 6/10 A kérdező kommentje:

Sajnos az utcanevet még nem tudom, egyelőre csak a hirdetést nézegetjük, infót gyűjtök.

Annyi szerepel a hirdetésben, hogy a "Park mellett" van az épület.

A közbiztonság milyen a településen? Nagyon fontos lenne, hogy a kisfiammal el tudjunk menni nyugodtan sétálni, játszani, esetleg később egyedül is tudjon játszani a közelben. Ezek a feltételek a bölcsiben/oviban/iskolában is meg kellene, hogy legyenek. A közelben található számunkra megfelelő intézmény?

2017. júl. 17. 13:12
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Hát figyelj a közbiztonság a kisebbség miatt nem túl jó finoman fogalmazva
2017. júl. 17. 22:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül elvetettük az ötletet elsősorban a távolság és a közbiztonság miatt. Nem akarjuk a fél életünket pestre való itazgatással tölteni :/
2017. júl. 19. 09:02
 9/10 anonim válasza:
Nos mi is pont ugyanígy voltunk 3 ève, de abszolút nem bàntuk még.A közbiztonsággal pedig nincs különösebb gond, cigóból még nincs sok, söt kevesebb mint Bpeste.vagy a környèkeken.Inkàbb a város központjához közelebb, a hèvhez közel fordul elő egy pàr csalàd, de pesti viszonyok itt nincseb
2017. júl. 19. 16:49
 10/10 anonim válasza:
A helyi óvodàkból a narancs a legjobb, közel a Tököli Parkerdőhöz.Szerintem Bpesthez közelebbi nyugis kisvàrost 12-15 km re...nem fogtok találni, plànd olcsóbb ingatlan àrakkal.Ha autótól van minden elérhető, beszerezhet max. 5 km én belül, de bringával is elérhető a legtöbb bolt.2 jàtszótè
2017. júl. 19. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!