A szomszédom már napok óta minden hajnalban 4 körül húst klopfol. Mit lehet tenni? Szóljak neki?
Valahol a lépcsőházban valakik egy időben napokon keresztül hangosan néztek valami filmet, tévét, számítógépet, nem tudom, csak zavaró hangerővel áthallatszott este 10 körül is úgy, hogy másnap munkanap (nekem legalábbis, meg úgy általában). De panel, és nem tudom, hogy honnan jött a zaj, így nem tudtam konkrétan az érintettnek szólni, a liftre kiírás nem segített. Egy ilyen alkalommal elkezdtem porszívózni csak 1-2 percig, egyből vette a lapot és lehalkította (nem kapcsolta ki, hallottam, csak halkabbra vette, és az már nem volt zavaró). Azóta ilyen nincs, megtalálták a nem zavaró késő esti, illetve éjszakai hangerőt.
Te nem szoktad a szomszédságot zavarni valami zajjal? Ha ez nem bosszúhadjárat valamiért, és biztosan tudod, honnan jön a zaj, esetleg próbálj beszélni vele, hogy nagyon áthallatszik, ha normális, akkor nem lesz probléma, ha ezt nem lehet (szüleimnél van egy lakó, akivel nem lehetett normálisan beszélni a hangos éjszakai tévé miatt, nála a villanyórát kapcsoltuk le, amire pár alkalom után megtanulta, hogy ez nem lesz jó játék és lejjebb vette a hangerőt), akkor más módszer lesz a megoldás, több szomszéd összefogva, közös képviselet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!