Melyikek a rossz utcák Budapesten?
Ez most furin fog hangzani. De Budapesten pontosan melyik utcákban van a legtöbb roma? Keresünk egy roma fiút. Tartozik a bátyámnak és a bátyám is tartozik neki. Nem tudjuk mar hogy hol lakik, mert Miskolcon törtentek a dolgok és ott mondta a címét csak hát a bátyám nem emlékszik már. Voltunk már a Hős utcában, mert azt tudjuk h eléggé gettó hely (tényleg az:D), ott azt mondták h szokták arrafele látni de most nem tudják h hol lakik. Azzal tisztában vagyok, h a 8. kerület és Kőbánya eléggé lepukkant. De mellyek azok az utcák, ahol egy ilyen rosszarcú embert meg lehetne találni?
Köszi a segítséget.
(Tudom h fura a kérdésem:D)
16/L
"Csak a Diószegi Sámuelen menjél végig egyszer és megtudod hogy milyen ott a frankó nyomor ember"🎶
Amugy fogalmam sincs Heves megyei vagyok de ez a szöveg jutott eszembe😅
pedig elég vicces :-D
a fél 8ker és a fél 9ker és még lehetne sorolni
A bátyád tartozik neki és ő is a bátyádnak,
tehát valaki nem tartozik, (feltéve, hogy a követelések egyneműek) mert a követelés a tartozás összegével csökken.
Akkor ki tartozik kinek?
miért kell ismeretlenekkel ilyesmibe keveredni?
és még fel is utaztok Miskolcról ezért?
jó tanulópénz volt!
Bihari u. és környéke, Ecseritől a Mázsa térig, egy DIK-től PAKOJÁKI-ig terjedő skálán mondjuk a BÁTTYA.
Terebesi utca sem egy New York
Aztán Vajda Péter u. és Kőbányai út című villamosmegállók meg környező utcái.
99es buszra sem klíma kéne hanem könnygáz.
Ezt a részt ismerem viszonylag jól, egy próbát megér, főleg hogy nincs messze egyik sem a hőstől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!