Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit gondoltok Zala Megyéről?

Mit gondoltok Zala Megyéről?

Figyelt kérdés

Szerintetek milyen rangban, sorban áll az ország más megyéihez képest és milyenek a lehetőségei?

Én az ország egyik legszebb megyéjének tartom!

2017. júl. 16. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Semmi extra. Szép, meg minden. A lehetőségek vannak itt is, persze, ha nincsen, aki kihasználja, akkor mindegy is. Nem vagyok nagy Zala párti, de nem is vagyok ellene. Az otthonom, de nem lenne szívfájdalom itt hagyni.
2017. júl. 16. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én alföldi gyerek vagyok, 300 km-re lakom Zala megyétől, de sok-sok évet dolgoztam ott, és nagyon a szívemhez nőtt. Talán a nyugdíjas éveimet is ott fogom eltölteni. Pl. Kistolmács meseszép kis falu.
2017. júl. 16. 14:48
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, hogy elfogultan írok, mert zalai vagyok, de nekem mindig visszahúz ide a szívem, bármerre is járok. Az erdők, a dombságok, a jó levegő mindig energiával tölt fel. Inkább jómódú megyének tartják Zalát, sok itt a dolgos ember, Ausztria közelsége meg plusz lehetőségeket kínál az embereknek.
2017. júl. 16. 16:17
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Én úgy tudom hogy a 4. Legfejlettebb megye. Bár egyik szobatársam ott lakik és csak szidni tudja, hogy nem élhető hely, mert Vas és Győr megye fejlettebb. De ő még nem is nagyon járt máshol csak eszak-nyugat Magyarországon
2017. júl. 16. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Bár ez nem kérdés a válaszra, de egy kis "zalaiság":

https://www.youtube.com/watch?v=-hkQJcgus-A

2017. júl. 17. 00:31
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
Én nem szeretem. Egyedül Zeg ami elviselhető, de annyi. Amúgy én sem vagyok zalai, de sokat jártam ott
2017. júl. 19. 09:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Vanak lehetőség az baj mint ország többi részével fejlesztésre szánt pénz eltünik.Csak a nagy multik maradnak meg kiseb válalkozásnak esélye sincs.Ha persze nem dohánybolt.
2017. júl. 19. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!