Mit gondoltok Zala Megyéről?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen rangban, sorban áll az ország más megyéihez képest és milyenek a lehetőségei?
Én az ország egyik legszebb megyéjének tartom!
2017. júl. 16. 14:26
1/7 anonim válasza:
Semmi extra. Szép, meg minden. A lehetőségek vannak itt is, persze, ha nincsen, aki kihasználja, akkor mindegy is. Nem vagyok nagy Zala párti, de nem is vagyok ellene. Az otthonom, de nem lenne szívfájdalom itt hagyni.
2/7 anonim válasza:
Én alföldi gyerek vagyok, 300 km-re lakom Zala megyétől, de sok-sok évet dolgoztam ott, és nagyon a szívemhez nőtt. Talán a nyugdíjas éveimet is ott fogom eltölteni. Pl. Kistolmács meseszép kis falu.
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy elfogultan írok, mert zalai vagyok, de nekem mindig visszahúz ide a szívem, bármerre is járok. Az erdők, a dombságok, a jó levegő mindig energiával tölt fel. Inkább jómódú megyének tartják Zalát, sok itt a dolgos ember, Ausztria közelsége meg plusz lehetőségeket kínál az embereknek.
4/7 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy a 4. Legfejlettebb megye. Bár egyik szobatársam ott lakik és csak szidni tudja, hogy nem élhető hely, mert Vas és Győr megye fejlettebb. De ő még nem is nagyon járt máshol csak eszak-nyugat Magyarországon
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Én nem szeretem. Egyedül Zeg ami elviselhető, de annyi. Amúgy én sem vagyok zalai, de sokat jártam ott
7/7 anonim válasza:
Vanak lehetőség az baj mint ország többi részével fejlesztésre szánt pénz eltünik.Csak a nagy multik maradnak meg kiseb válalkozásnak esélye sincs.Ha persze nem dohánybolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!