Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szolnok legrosszabb helyei?...

Szolnok legrosszabb helyei? Hova ne költözzünk szerintetek? Többi lent

Figyelt kérdés

Több dolog is érdekelne, elsősorban helyiek véleményét várom. Szolnok az egyik lehetséges állomás, ahova költöznénk a családdal, mivel a lakásárak viszonylag alacsonyak egy ekkora városhoz képest és közel van a főváros is. A Széchenyi lakótelepről általánosságban jók a vélemények, így ott mindenképpen megnézünk pár lakást, bár érdekelne, hogy mi az oka, hogy ilyen sok ott az eladni kívánt ingatlan? Árban még éppen megengedhető lenne számunkra.

Viszont észrevettük, hogy ahogy haladunk délebbre, annál olcsóbbak az ingatlanok. Ott van például a vegyiművek ltp., ahol nevetségesen alacsonyan is hozzá lehet jutni lakáshoz, gondolom, nem véletlenül. Rossz környék? Közel van az ipari telep, ami szerintem inkább pozitívum, hiszen annak aki ott dolgozik, nagyon könnyű a bejárás. Tehát más lehet a gond? Veszélyes környék talán vagy csak lepusztult? Esetleg az lehet a gond, hogy a Szolnok körüli kisebb településekből oda érnek be először a kétes alakok, ha randalírozni támad kedvük?

A következő pedig a Cukorgyár környéke, pontosabban a Gyökér utca, ahol elég megfizethető áron láttam lakásokat. Erről tudnátok bővebb infót adni? Képek alapján eléggé kihalt, de ez mellékes számunkra. A biztonság, nyugalom a lényeg. Ehhez pedig a kórház közel van, így annyira nem is esik ki, még ha maga az utca nem is túl szívderítő.

Utol kérdésem pedig az lenne, hogy milyen a város, milyen munkalehetőségek vannak? Sokan panaszkodnak rá, hogy unalmas, nincs mit csinálni, de családosok azért csak tudnak mit kezdeni magukkal egy 70 ezres városban.

2017. júl. 12. 00:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

"Szolnok legrosszabb helyei?"

Igazából off, mert kiesnek a célterületek közül, de ezeket még nappal is célszerű elkerülni:

Motor u. (Sashalmi út eleje)

Tücsök u. - Hangya u.

Üteg u.

2017. júl. 15. 00:07
 12/21 A kérdező kommentje:

Nektek köszönhetően egyre teljesebb kép alakul ki bennem, ezért nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Így nem kell olyan ingatlanok megnézésére pazarolnom az időt, ami pl. a Mester utcán van, ráadásul pont az Üteg utcai elágazás körül, meg a Hóvirág-Gyöngyvirág utakon lévőkre.

Érdekes, hogy az Alcsi-szigetet alapból kizártam az alacsony árak miatt, gondoltam, hogy nem lehet véletlen, de ezek szerint még ott lehet megérné szétnézni. Az nem okozhat gondot, hogy pl. az Alcsisziget utca a Holt-Tisza mentén fut, azaz hogy a víztől egy lépés távolságra gyakorlatilag? Nem kell félni áradástól?

A Kertváros sajnos tényleg drága nekünk. Első körben marad akkor a Tallinn és a Pletykafalu rész, ha pedig kintebb kell szétnéznünk, akkor Alcsi-sziget, Szandaszőlős és Rákóczifalva. Nem is tudjátok, mekkora segítség, hálás vagyok az infókért. Ha bárki tud még Mordorian sötét utakról, ne tartsa magában.

2017. júl. 15. 06:57
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
Tőzsgyökeres szolnoki vagyok, tehát bő 40 éve lakok itt, de még nem hallottam, hogy a Holt-Tisza kiáradt volna. Tehát vagy nem jutnak el hozzám a Holt-Tiszáról az információk, vagy nem árad.
2017. júl. 15. 07:54
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

Szechenyire ne koltozzetek borzaszto sok a cigany!!!

Nektek a tallin lenne tökéletes, mi is itt vettunk megint lakast. Kozel van a rozsa uti ovoda, meg a városmajori bolcsode.(egymas mellett) Konnyen lehet bejarni a varosba busszal/kocsival ez is egy elony. Ha tudtok, erre fele vegyetek lakast. :)

Amugy ha barmi kerdesed van csak irj szívesen segitek barmiben!

2017. júl. 16. 14:43
 15/21 anonim ***** válasza:
88%
Elozo vagyok a pletykafalut is hanyagoljatok inkabb! Az is ciganyos resz, plusz tobb ido bejutni a belvarosba. Az viszont igaz hogy nagy hazakhoz olcson lehet hozzajutni, de eleg gettos resz szoval nem lehet kesobb tovabb adni ott a hazakon.
2017. júl. 16. 14:45
 16/21 A kérdező kommentje:
Na szép, lassan olyan kép jön le, hogy Szolnok cigányváros :( Azért természetesen köszi nektek is. Kár, hogy a Tallinn városrészen nincs sok hirdetés, de hátha szerencsénk lesz.
2017. júl. 17. 19:43
 17/21 anonim ***** válasza:
29%

Hat ez nem all tul messze a valosagtol:)

En nem fektetnek be nagyon draga hazba mert 'elmiskolcosodik" mar a közeljövőben.

2017. júl. 26. 11:09
 18/21 anonim ***** válasza:
65%
Szandát szerintem hanyagoljátok, én itt élek 14 éve, gyakorlatilag még egy kávézó sincs, max 1-2 pizzéria és kocsma. Az iskola körül is elég érdekes népek élnek. A közlekedés reggel nyolcig nem egyszerűen rossz, hanem katasztrofális, rákóczifalvai ismerőseim (osztálytársak) heti rendszerességgel késnek el, és nekem is nagyon korán kell indulnom, ahhoz képest, hogy egyáltalán nem lakom messze az iskolámtól. Szóval szerintem azt nagyon ne.
2018. jan. 15. 18:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Szanda "diákszemmel" valóban nem a bulinegyed, de szerintem nem is kell annak lenni. A közlekedés valóban egyre gyalázatosabb. A 4es elkerülő javíthat majd valamit.
2018. jan. 15. 18:18
 20/21 anonim ***** válasza:
72%

Hogy Szolnok cigányváros lenne? Neeem... szerintem csak átlagosan van annyi, mint másutt is. Nyilván minden településnek megvannak a gettósabb negyedei. Szolnok sem különb, mint más Magyarországi város.

A kedvenc városom Szolnok, ott nőttem fel,vicces, bár sosem laktam ott, illetve fél éves koromig, de szinte minden nyaram ott töltöttem. De én is tervezem az odaköltözést, mert Pesthez képest mégis lejjebb vannak a lakásárak, és csodálatos város Szolnok. Nálam Szolnok egyenlő szerelem. Ha meghallom a szót, hogy Szolnok, máris nem hagy hidegen.

Szóval cigány ide, cigány oda, mindenütt van, anyukámék pl Szandán laknak, ott én még tán egyet sem láttam. Igaz, hogy Szandában nekem is inkább az nem tetszik, amit az egyik előző hozzászóló is írt, hogy unalmas, nem korzózásra alkalmas. Őrjöngő kutyák, ha elmegy a kerítés előtt az ember, ház, ház, ház, kerítés, kerítés, kerítés .... vagyis tény, hogy a belváros hangulatosabb, az árak ennek megfelelően a belvárosban magasak, míg kint Szandán alacsonyabbak.

Mérleg van, tökéletes állapot sehol sincs.

2020. jan. 28. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!