Hogy lehet megélni budapesten?
Én vidéki vagyok,igaz itt nagyon alacsonyak a bérek,én havi 90-et keresek most,bolti eladóként.
Tudom hogy nem enyit kellene kapnom,meg hogy pesten több a fizetés, de mégis kb mennyi egy eladónak?
Az albérlet árakat nézve,jelenlegi fizummal még az albérletet sem tudnám kifizetni.. Másoknak ez hogyan sikerül?
Illetve mire mennyit költötök egy hónapban? pl kaja,tisztálkódószerek, ruhák stb
A régi munkatársaim ketten-hárman kivettek egy kis lakást, és szétosztották a költségeit. Mekis fizetésből eléldegéltek egyik hónapról a másikra, meg néha egy-egy buli. Amikor haza mentek, a szülők megpakolták őket kajával, azzal húzták ki, amíg csak lehetett.
Amúgy a bolti eladói állások Bp-n sem fizetnek valami fényesen. Ha nincs más szakképesítésed, lehet, hogy egy üzemben is jobban fizetnek, mint egy ABC-ben. Esetleg a két legjobban fizető bolthálózathoz lenne érdemes pályázni, az egyiknél 6 órában többet keresnek, mint egy kezdő tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!