Mit tennél, ha tudnád, egy településen vannak uzsorások, és már több házat szereztek így szerencsétlenektől?
És van ügyvéd ismerőse is, aki így az ingatlanokat az uzsorázó kezére játssza, lassan már az egész falu az övé lesz.
Névtelen bejelentés? Hogyan, és hova?
Azt mondják, hogy á, úgyse tudnák őt megfogni, mert nagyon ügyes, és nem vallana ellene senki, mert félnek tőle.
Uzsorás is csak akkor tud kisemmizni, ha "üzletet kötsz vele"
Én is ismerek uzsorást, szerencsére ő pontosan tudja, hogy tőlem legalább annyi félnivalója van, mint amivel esetleg ő megfenyegethetne engem.. így aztán mikor szükséges volt, nyugodtan kértem tőle kölcsön haveri alapon...
5#
Ha az uzsorás tudja, hogy ha megveret egy embert, cserébe az utána rágyújtja a házát, akkor nem fog kockáztatni
5# én is gádzsó vagyok, csak a tanultabb fajtából, de itt borsodban a családunk olyan tiszteletnek örvend, hogy 1. engem nem áll körbe más gádzsó, 2. én egész bizosan 2*annyit tudok odacsődíteni, mint más, hívjon az akármennyit...
3. nem őket hívnám, hanem fater albán embereit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!