Szicíliában élő magyarok?
Figyelt kérdés
Szeretném felvenni a kapcsolatot Szicíliában elő magyarokkal, illetve olyanokkal, akik már töltöttek itt hosszabb időt.2017. jún. 19. 10:20
1/5 anonim válasza:
engem is érdekelne a dolog!
én 3 hónapot voltam csak, imádtam, és szívesen élnék ott örökre is, de hát azt csak sok pénzzel lehet, mert hiába nem drága hely, sajnos munkalehetőség nulla. de az egész életmód, az emberek isteniek.
2/5 A kérdező kommentje:
Hol töltötted a 3 hónapot?
2017. jún. 19. 11:06
3/5 anonim válasza:
Palermoban és attól kb 40 km partszakaszon
4/5 ZoltanAnglia válasza:
A szekely az egy magyar nyelvet beszelo etnikum. Ugy mint az osztrak egy nemet nyelvet beszelo etnikum.A szekelyek magukat nem magyarnak, vagy roman etnikumnak valljak, hanem szekelynek.
5/5 ZoltanAnglia válasza:
Bocsi...fentebb ...rossz helyre irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!