Ti bezarjatok a furdoszoba ajtajat vagy sem? Mi az oka?
Van ablaka, de attól még alapesetben nyitva van a fürdőszoba, hiába a konyhából nyílik.
Igazából a ház mindhárom belső ajtaja tárva van egész nap... Lehet, hogy nem vagyok kompatibilis a zárt ajtókkal, illetve nem akarom folyton nyitogatni őket. Nekünk így jó, de megértem, ha valaki másmilyen. Egyszer egy lakótársam felkért, hogy csukjam a wcfedelet, mert a csí... :) Alapból azt sem csukom le, bár néha van olyanom.
Az én házamban soha, senki nem cigizhet, utálom a füstöt. Szerencsére amíg másokkal laktam, akkor is ritkán volt ilyen gond.
Bezárni nem szoktam soha, mármint kulccsal.
Be van hajtva az ajtó, ha nincs bent senki, de nincs teljesen becsukva, legalább szellőzik kicsit, mert ablaka nincs.
Ha valaki éppen bent van, akkor persze becsukja rendesen.
Egyébként meg gáz a lakásban cigizni.
3, 4 napot vagyok fenn veluk a lakasban, abbol szinte csaj ejjel meg este vagyok itt, maskor oram van. Nem latom ertelmet megemliteni, mert nem er annyit az egesz.
Csak egyszeruen megkerdeztem, hogy masnal hogy zajlik ez a folyamat.
Nyitva van a pára miatt, de nálatok inkább a cigizés a gond.
Lakásban, erkélyen bunkóság, menjenek le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!