Az emberek miért akarnak nálunk hidegebb és sötétebb országokba emigrálni (Észak-Európára gondolok, Nagy-Britanniára, Dániára, stb. )?
18: Ezt nem tudtam Anglia éghajlatáról, ezek szerint téves feltételezésem volt.
És télen mennyivel több a sötét óra, mint nálunk?
22: Csak egy tippem van arra, hogy ha az emberek 80%-ától azt hallom, hogy ők több meleget, napfényt akarnak, mint itthon van, különben szenvednek, akkor miért akar az emberek 60%-a északabbi országokba menni.
És ezt már le is írtam, és az nem az volt, hogy a hideget szeretik, ezt egy kommentelő írta.
20: De ha a kiadás is sokkal több, akkor ugyanott van anyagilag, mintha itthon maradt volna. A valódi életszínvonalban pedig nagyon kis szerepet játszik a pénz szerintem.
Inkább nem arról van szó, hogy csak egyvalaki megy ki a családból inkább rosszabb körülmények közé, de küldhessen haza pénzt az itthoniaknak abból a keresményből?
... de az meg nem is emigráció, csak vendégmunka. A vendégmunkát azt értem, az egyértelműen a pénzkeresés, és itthon akkor nem kell nyomorogni, hanem abból a pénzből itthon jól meg lehet élni.
Az emigrálást nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!