Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Napkor, Apagy milyen települések?

Napkor, Apagy milyen települések?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a cigány népességre, egészségügy, élelmiszer ellátottságokra. Csak azért kérdem, mert pl. Napkoron gyanúsan olcsók az ingatlanok a többi környékbeli településhez, városrészhez képest. Úgy egyáltalán mely részek ajánlottak Nyíregyháza környékén normális lakhatás szempontjából?
2017. máj. 8. 11:07
 1/2 anonim ***** válasza:
90%

Mindenhol vannak cigányok.

Napkorról nem sokat tudok,csak a Napkelte étterem az amit közelről láttam,szóval arról nem tudok nyilatkozni.

Apagy meg hát... nem is tudom. Kicsi. Nem aokan laknak ott,de elég szép kis település,nem sok cigányt látok arrafelé.

Nyírkèrcsen azt hiszem nincsenek cigányok,viszont ott szinte bolt sincs.

2017. máj. 8. 12:12
 2/2 anonim ***** válasza:

De miért Szabolcs megyében gondolkozol?

Más megye nem jöhet szóba?

Én ide költöztem a megyébe, de szinte semmi lehetőség munka ügyben. Sok a cigány is,szinte mindenütt. Jó,persze,mindenhol vannak,de szerintem a legtöbben itt vannak és Borsodban. Mindkét megyében laktam,de egyik sem a legjobb. Talán Szabolcs megye egy fokkal jobb Borsodnál. Szerintem Napkoron is azért olyan olcsók a házak,mert vagy a cigányok miatt menekülnek,vagy a munkanélküliség miatt. Vagy mindkettő.

2017. máj. 16. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!