Mit lehet tenni az olyan szomszáddal aki naponta az ajtaja elé dobálja a szaros pelenkákat? Emiatt a lépcsőház bűzlik. Hiába szóltam azt mondja majd leviszi meg nem tud a baba miatt leszaladgálni. De akkor miért nem a lakasaban gyűjti?
Megdöbbentem én is, mikor az irodai munkahelyen megláttam a női wc-t, csupa diplomás, kikent-kifent nő és hadd ne mondjam, hogy nézett ki a mosdó.
Ha már ennyire nem képes leszaladgálni, legalább egy zárt szemetest vehetne.
Nem üthet meg.Képzeld mi lesz a doktori címével,ha kiderül :)
Hát menne bárki is egy idegbeteg ocsmány doktornőhöz.
Nem tudod lefotózni és kirakni valahova ?Olvastam,hogy nincs faced(nekem sincs xD) de vannak más oldalak is.
Tényleg !
Nekünk nem küldenél egy fotót ?
Ha megüt, feljelented. Nincs joga megütni, de valószínűleg csak fenyeget.
Ha mondjuk kiírod a lépcsőházban a bejáratnál (biztos van valahol hirdetőtábla, vagy erre alkalmas hely, az segít?).
Most ezt úgy értsem, hogy ahogy leveszi a gyerekről kihajítja? Vagy zacskóban? Vagy csak remélem, hogy zacskóban?
Hát ezek után az is megfordult a fejemben, hogy bekattant a nő. Láttam már magas végzettségű, egész életében a karrierrel foglalkozó nőt, amikor elkapta a szülés utáni depresszió. Durva kupi és kosz volt náluk, nem is szívesen látogatta senki őket. Mire nagyobb lett a gyerek, normalizálódott a szituáció. Ilyesmiről is lehet szó, hogy egyszerűen nem beszámítható agyilag jelenleg.
Ilyenkor az sem érdekli, ha beszól valaki vagy leüvölti.
Én vittem tisztítószereket meg néha elpakoltam náluk, de nem segített sokat. A csaj meg állandóan ingerlékeny volt és kiabált, hogy ő rossz anya, stb.
Rakjatok az ajtó elé egy szemeteszsák csomagot, kétszáz forint, hátha legalább abba teszi. Szerintem beteg a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!