Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csinaljak ha a szomszed a...

Mit csinaljak ha a szomszed a liftben a falhoz szoritott es letapizott elmondjam a ferjemnek? Mert itt kell laknunk utana is felek en nem akartam

Figyelt kérdés
2017. ápr. 7. 12:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%
# 10: Azért mert te örülnél neki, az nem jelenti azt, hogy más is.
2017. ápr. 7. 14:03
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó, az, hogy egy idegen zaklat, és kikéred magadnak, az nem femináciskodás. Te biztos élveznéd, ha egy nagydarab szakállas állat megragadná a tökeidet egy liftben, mert neki úgy tetszik.
2017. ápr. 7. 15:03
 13/20 anonim ***** válasza:
32%
Én még akkor jól megmogyoróztam volna. Többet nem lenne kedve tapizni.
2017. ápr. 7. 15:14
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Mindenképp mondd el neki. Megérdemli, hogy tudja. Ha a szomszédnak van valakije, neki is elmondhatnád.
2017. ápr. 10. 12:52
 15/20 A kérdező kommentje:
Már lenyugodtam azóta de nem merem liftbe szállni csak lépcsőzök. A szomszédnak van valakije igen na az is elég bonyolult a masik szomszednak az élettarsat d....a mikor az hétvégente hazautazik a szüleihez. De hat az nem rendes kapcsolat. Nem mertem elmondani senkinek de a srác azota taliztam vele nem köszöntem vissza mikor köszönt elfordítottam a fejem
2017. ápr. 10. 13:05
 16/20 anonim ***** válasza:
73%
Gratulálok, megtanítottad arra, hogy az ilyen viselkedésnek semmilyen következménye nincs, bántatlanul szabad ilyet. Ezért történik ilyen sok hasonló ebben az országban, mert az áldozatok szégyellik kinyitni a szájukat. Remélhetjük, hogy nem fajzik el, és nem az lesz a folytatás, hogy valakit megerőszakol.
2017. ápr. 10. 14:30
 17/20 anonim ***** válasza:
57%
Nem rúgtad úgy tökön, hogy nemzőképtelen lett? Öreg hiba, ezt cseszheted...
2017. ápr. 13. 15:44
 18/20 anonim ***** válasza:
27%

Hú, de nagy büntetés, nem köszönsz neki... a dedóban viselkednek így.

A Pistííí bántott, ezért nem is létezik többéééé... szánalmas :D

2017. ápr. 13. 15:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom. Velem már történt hasonló kaliberű dolog. Elmondtam a barátnőmnek,az meg kitárgyalta a férjével. Utána tőlük meg megtudta mindenki. A köznyelv szerint meg én lettem a hibás.
2017. ápr. 15. 15:28
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Hagyjátok, a kérdező agyhalott. Vagy kamu.

Nem köszön neki, nagy bünti, ez vicc! :))))

Hány éves is vagy Batman? Negyven??

2017. ápr. 21. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!