Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kertes házban élők, titeket...

Kertes házban élők, titeket zavarna, ha a szomszédotok naponta vagy 500x elmenne, megjönne, autóval, robogóval, stb?

Figyelt kérdés

Amikor itthon vagyok(elég gyakran) a szomszédomék(apa, anya, gyerek) egy nap rengetegszer mászkálnak ki-be a kapujukon, ami úgy van kialakítva, ha a házunk falába van becsavarozva, egy nagy vaskapu, és viszi a fal a hangot, én meg ezt hallgatom.

Még valamelyik előző lakónál csinálták ilyenre, aki hagyta.

Meg mindenféle közlekedési eszközzel, ami létezik, autó, terepjáró, robogó, traktor, munkagépek, stb.

Van a falu végében egy másik épületük, ahol lakni is lehet, de ők inkább itt vannak, pedig mondták régebben, hogy elmennek.

Aztán már lehet, az én idegeimmel van a baj, nem tudom...

Elköltözni még egy darabig nem tudok, pedig nagyon érik már miattuk. De mindenkit elüldöznek, aki jön ebbe a házba lakni.

2017. márc. 30. 09:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#9, engem sem érdekelne hányszor mennek el egy nap, de mivel minden követ megmozgatnak hogy hallja mindenki, ezért nehéz nem hallani.

Jog? Haha, vannak bizonyos emberkék, akiknek ilyesmi nem létezik, aztán néha nagyon meg tudnak lepődni.

Ezt a szomszéd palit is megállította a rendőr, és szabályosan nekiktámadt ezért, be is vitték a rendőrségre.

2017. ápr. 3. 03:05
 12/12 anonim ***** válasza:
73%
Mondd meg hogy ne a házadhoz rögzítsék a kapulyukat.
2017. ápr. 23. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!