Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Földszinti lakás, mindenki...

Földszinti lakás, mindenki belát. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Pár hete költöztünk a párommal egy 1 szoba+konyha+fürdő társasház földszinti lakásába, albérletbe. A társasház a kertben helyezkedik el, de a bejárathoz vezető út a mi ablakaink alatt halad el, mindegyik helyiségben lévő ablakunk erre a kis járdára néz. Nagyon zavar, hogy nem lehet kihúzni a sötétítő függönyt, mert akkor aki elmegy az ablak előtt bebámul. Tegnap délután például mikor hazaértem elfelejtettem behúzni a sötétítőt, közben még be is sötétedett, így villanyt kapcsoltam. Mikor mentem volna fürdeni teljesen meztelenül bejöttem a szobába valamiért, közben láttam ám, hogy egy itt lakó férfi lazán elsétál az ablak előtt és bámulja a meztelen testemet, majd becsengetett (felteszem csak jelezni akarta, hogy be lehet látni...). A fürdőben is csak úgy tudtuk megoldani az ablak problémát, ami pont a tusolóra néz, hogy egy törölközőt akasztottunk az ablakra, de így fény sem jön be.

Nagyon zavar a dolog, hogy itthon sem lehetek egyedül.

Mit lehetne tenni, valakinek van valami jó ötlete?

2017. márc. 28. 17:56
1 2
 1/14 anonim válasza:
36%
Költözzetek el.
2017. márc. 28. 18:11
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen, ez lenne a legegyszerűbb, de más megoldás kellene. Nyilván nem véletlenül költöztünk ide, ezt tudjuk csak kifizetni.
2017. márc. 28. 18:13
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Hát ezt máshogy nem lehet sajnos.
2017. márc. 28. 18:14
 4/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam az ablakcserére is, vannak olyan ablakok, amin ki lehet látni, de be már nem, viszont nem akarok erre költeni.
2017. márc. 28. 18:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez csúcs... :)

Elköltözni nem akartok,másik ablakra nem akartok költeni,

Ki kell tenni egy táblát,hogy NENÉZZÉBEVAZZE!

És akkor nem néz be senki.

Különben lehet kapni üvegre öntapadós tapétát,az talán nem olyan drága,megtöri az éleslátást,olyasmi lesz,mint a zuhanyplexi.

Csak ha elköltöztök,azt leszedni elég szívás lehet.

2017. márc. 28. 19:01
 6/14 A kérdező kommentje:

Ez a matrica jó ötlet, köszönöm.

Nem, nem akarunk elköltözni. Elég jó helyen találtunk olcsón lakást, ráadásul nem akarunk albérletre ennél többet költeni, inkább sajátra gyűjtünk.

2017. márc. 28. 19:12
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
vegyetek több sötétítő függönyt.. potom árba kerül a métere.
2017. márc. 28. 19:13
 8/14 A kérdező kommentje:
A sötétítővel az a baj, hogy ha el van húzva, akkor tök sötét van, ami a rezsi növekedésével jár.
2017. márc. 28. 19:28
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is az öntapadós üvegmatricát javasolnám. Barkácsáruházban láttam, mindenféle van. Igazából egy fólia, amivel savmart hatású lesz az üveg. Van sima is, meg mindenféle mintás. Ja és asszem van reflektív is, amitől kívülről olyan lesz mint egy tükör, belülről meg átlátni. Max. 3-4ezer egy tekercs, ami 45 cm széles és 2m hosszú.
2017. márc. 28. 20:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

5 vagyok.

Szívesen! :)

Nézd a google-t "üvegmatrica",google képekben tök jókat lehet látni.

Lehet,hogy elég csak a belátás magasságáig rátenni.Ha van felső ablak,oda már nem is kellhet.

2017. márc. 28. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!