Nálatok is van ilyen idegesítő tejes kocsi? (Pécsen van)
Figyelt kérdés
Reggelente jön, üvölt belőle a boci boci tarka amit gyerekek énekelnek, közben néha néha egy "múúúúúú" be van vágva és 3-4 percig itt ordíttatja ezt a szart.2017. márc. 10. 10:58
1/6 anonim válasza:
Már rég nem hallottam, hál' istennek, nem is szeretném, elég volt belőle éveken át. Gondolom az én környékemen már nincs rá igény :D
2/6 anonim válasza:
A faluban, ahol laktam, van minden. Dinnyés, tejes, még tollfelvásárló is, gázpalackos, takarmányos, Family Frost, komolyan, minden. Főleg nyáron élvezet hallgatni.
3/6 anonim válasza:
Engem reggel hétkor a tollfelvásárló riasztott fel a legszebb álmomból. (Pest megye) Pedig egy öt hónapos gyerek mellett minden alvással töltött perc ajándék, azaz lenne.
4/6 anonim válasza:
nálunk bagaméri fagylajtos van. Meg family frost, meg gázos, meg toll kereskedő meg a tököm tudja mi...
Pécsen is laktam, én is halottam azt a szart eleget. Részvétem...
5/6 anonim válasza:
Nállunk is dinnyés,gázpalackos,meg Cold Frost
6/6 anonim válasza:
Itt csak egy vadbarom motoros, aki rendre este kilenc után kez menözni de van hogy egyig azt a szart hallgatjuk.
Már nagyon érik, hogy feljelentem a Polizeinák, vagy a Stadhausban - biztosan van olyam Amt, ami foglalkozik ezzel...
Valami hülye arab kötsög lehet, a svájciak nem ennyire barmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!