Milyen Sopron? (részletek lent)
Sok dologban igaza van az előzőnek, de azért nem mindenben.
"Először is hozzátenném,hogy a kisebbségből már nagyon sok van.." - Valóban több lett az évek során, de még mindig elenyésző a számuk, ha megnézzük például Győrt.
Este sétálgatni még most is lehet. Engem még soha nem ért semmi, sőt nekem a fülemben üvölt a zene. Az emberekkel kapcsolatban.. na ez a része teljesen jogos. Egy "átlag soproni" beképzeltebb, mint más települések lakói (legalább is szerintem). Tényleg a fél városnak kezd az agyára menni, hogy a fél ország ide akar költözni.. Ami a kirekesztést illeti, nekem munkahelyemen azért vágták a pofákat, mert én soproni vagyok, míg ők máshonnan jöttek. Szóval ez a kirekesztős dolog fordítva is működik. A város valóban élhetetlen, ha itthoni fizetésből kell megélned. Én, ha őszinte leszek csak Ausztria miatt vagyok itt (pedig itt születtem) de világéletemben rühelltem, hogy soproni vagyok. Pont az emberek miatt. Bár fene se tudja.. az utóbbi pár évben már kezd leperegni az egész. Lehet Ausztriában csak takarít 12 órában.. de itthon legalább előtudja adni a kiskirályt..
Kedves utolsó.. Szerintem ne foglalkozz az ilyen emberekkel. Nyugodtan mond meg honnan jöttél. Ha normális az egyén (márpedig azért ilyenből is van pár) akkor nem fogja érdekelni.
Város milyen? Szép, de unalmas. Lehet Magyarországhoz tartozik, de ugyanaz a "hullaparti" van mindennap, mint az osztrákoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!