Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan tegyem pokollá a...

Hogyan tegyem pokollá a szomszédom életét?

Figyelt kérdés
Neki ezt sikerült kiviteleznie. Hetente jelentget föl, rendőröket hív. Most telt be a pohár! Mindent el akarok követni, amit csak a törvény megenged. Az ablaka alatt fogok szalonnát sütni.. bográcsozni.. minden áldott nap. Ötleteket várok, amik nem törvénysértőek. Mikortól is szól az a bizonyos ,, csend,, rendelet? Segítsetek! Most épp a kutyáimat akarja elvitetni.. csak úgy! (Falu, kertes ház)

2017. febr. 23. 13:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem innentől kezdve nézd levegőnek, felejtsd el, hogy egyáltalán létezik. Ha folyton vele foglalkozol nem lesz saját, normális életed. A rendőrség sem fogja komolyan venni, ha ilyen dolgokért jelentget téged. Semmiképp sem viszonozd azt a rosszidulatot, amit csinál. Hidd el az ilyen embereknek épp olyan keserves az élete, mint a viselkedése.
2017. febr. 24. 01:32
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy olyan miatt szid, ami jogos (pl. mert nincs beoltatva a kutya), akkor azt inkább csináld meg
2017. febr. 24. 16:11
 13/22 anonim ***** válasza:
Add el a házadat cigányoknak.
2017. febr. 24. 21:08
 14/22 A kérdező kommentje:
Szerencsére be vannak oltva a kutyák, féreghajtva is vannak, sőt még kullancs ellen is kapnak cseppet. Ma ismét bottal ingerelte a kutyát.. nem értem miért hiszi, hogy a kutya megijed a sétabotjától, ha sohasem volt bántalmazva.. előbb utóbb, ha sokáig nyúlkál át kiveszi a kezéből a botját.
2017. febr. 25. 15:06
 15/22 anonim ***** válasza:

Csak egy egyszerű kérdés: elverni nem lehet?

Hidd el, ennél jobb megoldás nincs.

Valamiért megteheti a vén trottyli, nemrég egy rendőrnél is betelt a pohár, agyonverte a szomszédját.

Illetve amit ő csinál, hogy maradjunk a semmit sem érő jognál, az zaklatás...

2017. febr. 28. 04:52
 16/22 acelsziv ***** válasza:
68%
Jön a meleg idő. Pöcegödrébe beleszórsz fél kiló élesztőt és vársz... Nagy poén lesz.
2017. febr. 28. 12:12
 17/22 anonim ***** válasza:
74%

Vedd fel videóra, hogy bottal átnyúlkál, és máris okkal jelentheted fel.

Vagy mint írtam, csinálj átláthatatlan kerítést (betonból, palából...stb), és máris nem tud nyúlkálni.

Ha kérdezi miért, ráfogod a kutyákra. Mert törvényi kötelességed olyan kerítést csinálni, amin nem mennek át. Ennyi.

2017. febr. 28. 12:35
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Megmondod, hogy za ő érdekében csinálod azt a kerítést.
2017. febr. 28. 12:39
 19/22 anonim ***** válasza:
62%

Hm...ha nem tudnám, hogy az én szomszédom megpusztult, azt hinném melléd költözött.

Elmondom én mit csináltam: a macskasz.@r nagyon büdös a 40 fokban a teraszon (náha átrepült hozzájuk magától).

A mélynyomó a legjobban akkor szól, ha mellette bográcsozol vagy szalonnát sütsz napközben, amikor a nyugdíjas szomszéd aludna. Fájós derékkal sz@.r összeszedni a cigicsikket és a kutyacart a kocsibeálló elől. Egyébként én elkaptam a roh@.dékot az utcán és mondtam neki, hogy ha még egyszer meglátom, hogy csak ránéz a kutyámra, akkor feldugom a botját a segg.ébe és felakasztom a villanyoszlopra. Neki is az volt a szokása, hogy a botjával átnyúlt a kerítésen és a német juhászomat hergelte.

Utána előre köszönt amíg meg nem pusztult, nem volt vele gond többet.

2017. márc. 3. 18:00
 20/22 anonim válasza:
Nem viheti el a kutyákat, ha nincs 3-nál több. Keress egy ügyvédet!
2017. jún. 25. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!