Hogyan tegyem pokollá a szomszédom életét?
Csak egy egyszerű kérdés: elverni nem lehet?
Hidd el, ennél jobb megoldás nincs.
Valamiért megteheti a vén trottyli, nemrég egy rendőrnél is betelt a pohár, agyonverte a szomszédját.
Illetve amit ő csinál, hogy maradjunk a semmit sem érő jognál, az zaklatás...
Vedd fel videóra, hogy bottal átnyúlkál, és máris okkal jelentheted fel.
Vagy mint írtam, csinálj átláthatatlan kerítést (betonból, palából...stb), és máris nem tud nyúlkálni.
Ha kérdezi miért, ráfogod a kutyákra. Mert törvényi kötelességed olyan kerítést csinálni, amin nem mennek át. Ennyi.
Hm...ha nem tudnám, hogy az én szomszédom megpusztult, azt hinném melléd költözött.
Elmondom én mit csináltam: a macskasz.@r nagyon büdös a 40 fokban a teraszon (náha átrepült hozzájuk magától).
A mélynyomó a legjobban akkor szól, ha mellette bográcsozol vagy szalonnát sütsz napközben, amikor a nyugdíjas szomszéd aludna. Fájós derékkal sz@.r összeszedni a cigicsikket és a kutyacart a kocsibeálló elől. Egyébként én elkaptam a roh@.dékot az utcán és mondtam neki, hogy ha még egyszer meglátom, hogy csak ránéz a kutyámra, akkor feldugom a botját a segg.ébe és felakasztom a villanyoszlopra. Neki is az volt a szokása, hogy a botjával átnyúlt a kerítésen és a német juhászomat hergelte.
Utána előre köszönt amíg meg nem pusztult, nem volt vele gond többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!