Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lecsukhatnak ha összekarcolom...

Lecsukhatnak ha összekarcolom a szomszéd kocsiját?

Figyelt kérdés
Budapesten lakok egy új építésű lakásban.Amerikai konyhás nappali + egy háló,kicsi erkéllyel.Benne van 5 évnyi majdnem teljes fizetésem,a barátnőmé,anyukámék és anyósék spórolt pénze + lakáshitel.A gatyánk ráment,de boldogok voltunk hogy végre van saját otthonunk.Erre fölénk költözött a "pentháúz" lakásba valami újgazdag bűnöző növendék 20-25 éves p**sa.Állítólag 3 másik lakásban Pesten nőket futtat (ki is nézem belőle).Hetente egyszer legalább bulit tart,hangosak,isznak,cigiznek,üvöltöznek,táncolnak hogy majd beszakad a padló.Olyan rossz arcú emberek járnak ide,hogy az ember fél már kimenni a lakásból.Ezek még hagyján de most vett egy BMW terepjárót.50 millióért.Mondom oké,jól megy,kit érdekel.DE.Ahogy beáll folyamatosan elfoglalja a fél parkolóhelyem,holott az ő kocsija is simán befér egy állásba.Mikor szóvá tettem csak annyit reagált hogy miért nem inkább a sufniban tartom a malacperselyemet.Elegem van ebből a nőszemélyből.Arra gondoltam hogy kulccsal jól összekarcolom a bömbit.Vajon az ilyen kocsikban van valami folyamatosan működő kamera vagy ilyesmi?Mi lesz ha lebukok?
2017. febr. 14. 22:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%
Ha új építésű a társasház, akkor valószínűleg nem fogod tudni megcsinálni, de én anno a panelban egyszerűen megoldottam a szomszédkérdést. Miután minden reggel 7-kor már üvöltött a zene felettem, felmentem, kinyitottam a villanyórája dobozát és lekapcsoltam az áramot. Utána csend lett.
2017. febr. 15. 09:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha osszekarcolod a kocsijat akkor mi fog valtozni? Hirtelen csend lesz?
2017. febr. 15. 11:18
 13/16 anonim ***** válasza:
43%
Csak meg ne öld szegényt. Akkor se ha megérdemli! Bármikor megváltozhat még a későbbiekben! Nézd, én mondok egy tippet. Te is bekapcsolod a rádiót, max. hangerőre állítod, és elindítasz valami operát, vagy klasszikus zenét. Ha este csinálod, nem törheti rád az ajtót, mert akkor akárhogy védekezhetsz.
2017. febr. 15. 18:58
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
Ne karcold össze a kocsiját, te szívsz érte, inkább a villanyórás ötletet fogadd meg, én is azt tenném, hogy lekapcsolnám neki. Olyan bosszúságot okozz, ami nem büntetendő, ami nem sül el visszafelé, mert ez a kocsi karcolásos dolog 2 élű fegyver. Ő simán megjavíttatja, mert van pénze, meg is bosszulja rajtad, te pedig megszívod, mert bosszút állnak rajtad és fizetheted a kárt a büntivel. Szóval így ne támadj. Kapcsold le a villanyóráját, vagy csengess be hozzá és fuss ell, de ne sűrűn, mert kifigyelik. Vagy VIDEÓRA VEDD FEL, AMIKOR ZENÉLNEK, KIMÉSZ AZ AJTAJUK ELÉ ÉS FELVESZED. MAJD HANGRÖGZÍTŐRE VÁLTASZ, ELDUGOD A TELÓT, FENYEGESD MEG A KOCSI MIATT, HOGY ELVITETED, ÉS A ZAJ MIATT A RENDŐRÖKKEL, A FENYEGETÉS MIATT FELJELENTÉSSEL, ÉS MIUTÁN MEGFENYEGETETT, HAZAMÉSZ, ÉS OTTHON LEÁLLÍTOD A FELVÉTELT, BEMÉSZ A RENDŐRSÉGRE, OTT LEJÁTTSZOD ÉS ENNYI!
2017. febr. 15. 22:59
 15/16 anonim ***** válasza:
72%

Ezek szerint olyan bűnözőkkel van dolgod, akiket a rendőrség is segít.

Átmeneti megoldásként legalább az alvósarkot hangszigeteld, hogy legalább pihenni tudj.

2017. febr. 15. 23:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Az i8 tavalyelőtt került 47 millióba, a terepjárók nem ilyen drágák, bár ez nem tartozik a sztorihoz.

Engem mondjuk biztos nem tudna megfélemlíteni egy nő, simán szembe röhögném, hogy ok, akkor ráhívom az adóhatóságot egy kis nyomozás után. Hidd el, nem lenne olyan nagy a szája.

2017. febr. 17. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!