Ti elköltöznétek kötekedő szomszédok miatt?
Próbálna a férjecskéd cigizni a mi lépcsőházunkban! Nem zajonganánk, hanem cigivel pörkölnénk meg a seggét. Mi összetartó lakóközösség vagyunk, nem tűrjük meg a szabályokra sz.ró egyéneket, mint a férjed. xDDD
Cigizés után össze is söpri a mocskát? Nem? Sejtettem. :D
Ti nem tudjátok elképzelni kérdező, hogy a cigarettabűz micsoda orrfacsaró, irritáló, és ráadásul még káros is.
A lépcsőházban alapba tilos a dohányzás! Az erkélyen meg azért zavar másokat, mert beszáll hozzájuk a füst, és lehetetlen szellőztetni. Egyik ismerősöm is egy bunkó bagós felett lakott egy ideig, és én is éreztem, hogy csukott ablaknál is beszivárog a bűz.
A férjed egy bunkó, ta hó paraszt, amiért nem bírja levonszolni a seggét a lépcsőház ELÉ. Nem olyan nagy kérés ez, és ha megtenné, akkor a szomszédok is leszállnának rólatok. Senki sem akar masszív cigarettabűzben élni. Ti ezt azért nem érzitek, mert megszoktátok, más viszont ezt rendszeresen szagolja. Az meg külön pofátlanság, hogy a szomszédaitokat irritáljátok meg mérgezitek vele csak azért, mert nektek kölykötök van. Gondolod, hogy ő nem szívja ezt mindennap? Dehogynem. A saját lakásotokat úgy büdösítitek tele, ahogy akarjátok. Más lakásával és a lépcsőházzal viszont nincs jogotok ezt tenni.
Tehát megoldás: vagy elköltöztök tanyára (mert bizony a bunkó módon való dohányzással minden normális szomszédnak gondja lesz), vagy a férjed veszi a fáradtságot, és levonszolja magát a lépcsőház elé. Ha egyik sem megy, akkor ne csodálkozzatok azon, ha a szomszédaitok pokollá fogják tenni az életeteket.
Erkély rohadtul nem bagózásra van, mert képzeld, a feletted lakó azt szívja.
Nekünk tök büdös volt a nappali, ha elfelejtettük becsukni, mikor az alattunk lakó paraszt cigizett. Szóltunk neki, aztán jelentettük a közös képviselőnél...
A férjed igazi bunkó, aki piszkosul nincs tekintettel másokra. Dohányozni akar? Rendben, emelje meg a seggét, és húzzon le az udvarra, mint kultúrember tenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!