Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Fel jelenthetem a szomszédom...

Fel jelenthetem a szomszédom dohányos hangos köhögés miatt?

Figyelt kérdés
Reggel mikor a wcn van és ott köhög ide hallatszik, vagy ha szellőztet a szobájába, akkor is, bp.kertes része ez, igaz, hogy sok az autó, és a repülők is felettünk járnak, és sok a kutya az utcában amik ugatnak, de ez természetes mind. Nem is zavar, csak ez a köhögő idióta, már el kezdtem szivatni, mikor elmegyek az ablaka elött, köhögök, szinte hányok, hogy észre vegye magát, de semmi. Buzditottam a szembe szomszédját is hogy köhögjön neki, de azt hazudta hogy nem tünt fel neki, és nem is érdekli az egész. Egy távolabbi szomszédot rá vettem így már ketten köhögünk neki. Fel is jelenthetem ezért?

2017. febr. 4. 14:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A mi alsó szomszédunk is sokat köhög. Tüdőbeteg szegény. Eszembe se jutna ezért gúnyolni vagy bántani.
2017. febr. 5. 21:02
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy meg ennek a kérdésnek a humor kategóriában a helye. Nagyjából ennyire lehet komolyan venni. :)
2017. febr. 5. 21:03
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
Ebből is látszik, hogy a hülyeség ragályos, hiszen írja, hogy már van egy társa is, akivel együtt köhögnek fel-alá járkálva egy lakásajtó előtt szándékosan. xD
2017. febr. 6. 13:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennel mar csak az a jobb, mikor valaki azert akarta feljelenteni a szomszedjat, mert reggel 7kor le merte huzni a wc-t.
2017. febr. 6. 19:02
 15/20 anonim ***** válasza:
55%
Kívánok a kérdezőnek _gyógyíthatatlan_ tüdőbajt, hörghurutot, refluxot, tüdőrákot. A legutóbbihoz az agyi áttét már megvan, a kérdéséből ítélve.
2017. febr. 7. 13:04
 16/20 anonim ***** válasza:
55%
Te nem vagy ép. Azért piszkálsz egy embert, mert köhög? WTF!!!!! és ha dohányzik, és azért köhög? Semmi közöd hozzá.
2017. febr. 8. 11:26
 17/20 Fritzkó Mákiel ***** válasza:
69%

Lehetne ilyen tanár:

- eehhöö ehhhöö

- KUSSOLJ EEGGYYES

2017. febr. 9. 20:42
 18/20 anonim ***** válasza:
54%

Fel ám! Le is csukják 😊

Külön cella van a köhögő embereknek.

2017. ápr. 19. 21:34
 19/20 anonim ***** válasza:
69%

"Egy távolabbi szomszédot rá vettem így már ketten köhögünk neki"

Kéne egy kísérlet, hogy hány bírka embert lehetne rávenni erre.

2017. máj. 22. 15:29
 20/20 anonim válasza:
77%
Azért ez annyira nem vicces. 4 éve hallgatom, hogy a szomszéd lépcsőházban egy kretén krákog. Mert ő állítólag 25 évvel ezelőtt dohányzott... Igen is zavaró éjszaka erre felriadni. Az még jobb, amikor a gyereket ébreszti fel. Nagyon szívesen eladom a lakásom azon emberek egyikének, akik itt gúnyolódnak, mert szerintük az rendben van, hogy egy igénytelen kretén nem képes elmenni orvoshoz.
2021. aug. 21. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!