Albérlet keresésnél mik a legfontosabb tényezők?
Sziasztok!
Nem rég Egerben kerestem albérletet, ahol már találtam egyet, és voltam is ott. A hölgy kedvesen fogadott, és elmondott mindent, amit kellett, és Én is korrekt voltam. Tisztességtudó, és kiegyensúlyozott életet élek, és rendszeresen dolgozom, jó fizetéssel.
Lehetséges, hogy csak egyszerűen nem vagyok szimpatikus? Ez azért is furcsa, mert több jelentkezőket is megvár, de azóta már nyilvánosan meghirdette, de elmondta, hogy értesít, hogy mehetek e vagy nem. Mi az a fontos tényező, ami során igyekezni kell azon, hogy jó benyomást keltsél a főbérlőben, azon kívül, hogy a kaukciót és egyéb költségeket feltétlenül tudod állni? (Itt ez nálam nem gond)
"Én azt tanácsolom,mivel kevés az albérlet,rohadt nehezen lehet megszerezni,1-2 kamu dolgot mondj magadról."
Hát én meg nagyon nem javasolnám, hogy hazugságba bonyolódjon. Ezt nem pártolnám, nagyon nem bejövős!
"Nekem van kutyám,ezt sehol nem tűrik,nem érdekelt,csak ilyeneket vettem ki,nem tudták meg."
Ezt mégis hogy érted?
18:47
Na ezét nem adnám ki soha nőknek a lakást, mert -hozzád hasonlóan- úgy hazudoznak mint a vízfolyás!!!
Nem a szerelésén múlik. Ennyire hülyék már ne legyetek.
Azon múlt az ő esete (hangsúlyozom az övé, mert mindegyik eset más és más!), hogy be akarta várni a többi jelentkezőt is, hátha más több pénzt ajánl.. Ez volt az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!