Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Albérlet keresésnél mik a...

Albérlet keresésnél mik a legfontosabb tényezők?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem rég Egerben kerestem albérletet, ahol már találtam egyet, és voltam is ott. A hölgy kedvesen fogadott, és elmondott mindent, amit kellett, és Én is korrekt voltam. Tisztességtudó, és kiegyensúlyozott életet élek, és rendszeresen dolgozom, jó fizetéssel.

Lehetséges, hogy csak egyszerűen nem vagyok szimpatikus? Ez azért is furcsa, mert több jelentkezőket is megvár, de azóta már nyilvánosan meghirdette, de elmondta, hogy értesít, hogy mehetek e vagy nem. Mi az a fontos tényező, ami során igyekezni kell azon, hogy jó benyomást keltsél a főbérlőben, azon kívül, hogy a kaukciót és egyéb költségeket feltétlenül tudod állni? (Itt ez nálam nem gond)

2017. febr. 1. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyetlen egyszer voltam albérletben életem során, de ahogy látom minden főbérlőnek más jön be. Van akinél elég villantani a pénzt, egyébként lesz.raja ki vagy. Vagy aki családot nem enged semmi áron, van aki gyakorlatilag csak családot akar albérlőnek. Ezt lehetetlen előre megmondani. Ha nagyon jó emberismerő vagy, akkor tudsz mindenre olyan választ adni, amit pozitívumnak él meg a tulaj.
2017. febr. 1. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Hmmm... sok albérletet kivettem már.Sokat számít az első benyomás,milyen ruhában mész,mit mondasz magadról,egyszerűen az első benyomás nagyon fontos :) Pl. ált.ban nagyon jól öltözve mentem,volt is pénzem,választékosan beszéltem,mellettem döntöttek,közben maradjunk annyiban h a fele nem volt igaz ami mondtam,csak annyi h volt pénzem :D Benyögtem,h családi vállalkozásunk van,vagy titkárnő vagyok nagyobb cégnél,ez mindent eldöntött :) Persze aztán 1 év múlva becsődölt a családi vállalkozás :D Volt hogy nagyon szerény ruhában mentem,ki tudtam volna fizetni,nem nekem adta oda,mert szerinte egy öltönyben megjelenő pali hosszú távon jobb.Így vagy úgy,sokat nyom a latba a szimpátia,mikor azt mondja,h megnézné a köv. jelentkezőket is,akkor az azt jelenti,h nem jöttél be neki.Úgyhogy,ja,ezt nem neked fogja kiadni.Én azt tanácsolom,mivel kevés az albérlet,rohadt nehezen lehet megszerezni,1-2 kamu dolgot mondj magadról.Nekem van kutyám,ezt sehol nem tűrik,nem érdekelt,csak ilyeneket vettem ki,nem tudták meg.
2017. febr. 1. 18:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Semmit. Mindent jól csináltál. Tiszta legyél, ápolt, udvarias és tartsd be a szabályokat. Ennyi. Legyen hozzá pénzed is. Más nincs.
2017. febr. 1. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

"Én azt tanácsolom,mivel kevés az albérlet,rohadt nehezen lehet megszerezni,1-2 kamu dolgot mondj magadról."

Hát én meg nagyon nem javasolnám, hogy hazugságba bonyolódjon. Ezt nem pártolnám, nagyon nem bejövős!

"Nekem van kutyám,ezt sehol nem tűrik,nem érdekelt,csak ilyeneket vettem ki,nem tudták meg."

Ezt mégis hogy érted?

2017. febr. 1. 18:52
 5/9 A kérdező kommentje:
A kabátom alatt egy szép kép divatos puma szerkóm volt. Mindent elmondtam, szépen, és nem hazudtam semmiben. Mondtam, hogy akár most is fizetek, de költözni egy hét múlva tudok, de Ő azt mondta, hogy még van több jelentkező, és Ő választ, ki lesz az.
2017. febr. 1. 19:36
 6/9 A kérdező kommentje:
"kék divatos puma szett*..."
2017. febr. 1. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:
19%

18:47

Na ezét nem adnám ki soha nőknek a lakást, mert -hozzád hasonlóan- úgy hazudoznak mint a vízfolyás!!!

2017. febr. 1. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha legkozelebb a puma szett helyett felveszel egy inget meg egy farmert, nagyobb esellyel indulsz.
2017. febr. 2. 22:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem a szerelésén múlik. Ennyire hülyék már ne legyetek.

Azon múlt az ő esete (hangsúlyozom az övé, mert mindegyik eset más és más!), hogy be akarta várni a többi jelentkezőt is, hátha más több pénzt ajánl.. Ez volt az oka.

2017. febr. 3. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!