Milyen a fővárosban lakni?
Röviden, tömören: jó :D
Miért tettel fel a kérdést? Szeretnél ide költözni kedves kérdező?
Egyszerre jó és rossz :-) - belváros.
- Jó, mert jó a közlekedés, több irányból haza tudok jönni: ha nem jár a földalatti, akkor trolival, villamossal, stb.
- Jó, mert tényleg szinte minden van, ráadásul közel: Lidl, Penny, Westend, most már a Decathlon is bejött a Nyugatihoz is, nagy örömömre :-)
- Jó, mert sok a munka és sportolási lehetőség van - itt tényleg nem lehet éhenhalni.
- Rossz, mert télen olyan szmog van (de néha még nyáron is), hogy szinte nem lehet levegőt venni
- Nyáron a kutya és emberürüléktől bűzlik a város. Ezt utálom benne a legjobban: mész a 35 fokban és szívod be a kutyapisagőzt, párolog a képedbe.
Hozzáteszem, nem vagyok egy nyafka, a kutyákat is szeretem de hiába vagyok társasház takarító, az egész várost nem tudom fellocsolni - csak azt a pár házat, ahol dolgozom.
- Rossz, mert idegesek és néha nagyon bunkók az emberek. Szerencsére van egy stabil baráti köröm, akik azért "visszaadják az emberekbe vetett hitemet" :D (nem, nem kell ezért lehúzni, ez félig poén volt - de azért van igazság alapja...)
remek. minden van mindig.ahol lakok ott meg pláne.
0-24 es bolt,teszko,aldi. 3gyógyszertár, az egyik ügyeletes (mindig nyitva)2 ilyen olcsó bolt. pékek,stb közel a csarnok.
de kicsit távolabb a nyüzsitől sem rossz.
ott is van a közelben legalább 5bolt.mondjuk a patika messzeb volt.
szóval ez a mindig minden remek érzés.
mondjuk drága is.És a bkv/bkk-tól néha agyfaszt kapsz de álltalában megbízható.
Parkolni nem lehet,vagy drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!