Mit lehet csinálni, hogy elmenjen?
Figyelt kérdés
Anyám barátjáról van szó. Néhány évig együtt éltek, voltak veszekedések és kisebb konfliktusok is. A lakás anyámé volt, el is adta. Amikor szüksége volt rá, sosem volt ott az élettársa. Most hozzám költözött édesanyám addig, ameddig nem talál új lakást. Ez a kolonc is itt van és nem lehet kitenni, mert visszajön. Pár napig mindig itt alszik, most is "meglátogatott" minket, úgy is volt, hogy elmegy és nem megy el. Nem fizet, eszik, iszik, nem lehet kirakni, mert visszajön és bekönyörgi magát, anyám pedig mindig beengedi. Nem dolgozik semmit, egész nap fekszik. Én dolgozom csak. Mit lehet csinálni?2017. jan. 1. 18:35
1/5 anonim válasza:
"...nem lehet kitenni, mert visszajön."
1., Nem kell beengedni.
2., Ha egyszer elment, minek megint beengedni?
Jobban jársz, ha azt mondod, hogy ez a megszokott kamukérdés a Gyakori grafománjától, mintha kollektíven hülyének nézünk anyáddal, együtt.
2/5 anonim válasza:
Bejön rendőrt kell hívni, mert nincs bejelentve, és illegális lakás foglaló. :D
3/5 anonim válasza:
Anyádat is ki kéne raknod, akkor megszabaduslz a palijától.
4/5 anonim válasza:
Hát ez szerintem is kamu.
Ilyen hülye emberek nincsenek!
További jó szórakozást!
5/5 A kérdező kommentje:
Nem kamu, csak nagyon fiatal vagyok még és nem tudom, hogy hogy működik ez. Egyébként már elment.
2017. jan. 5. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!