Panelben vannak szabályok arra, hogy hányszor lehet mosni, porszivózni? Fel lehet jelenteni valakit ha gyakran csinálja ezeket?
Figyelt kérdés
Felettem lakótól dübörög állandóan a fürdőszoba. Sokszor 3-4 naponta mos, pedig csak ketten vannak. Heti 2-szer porszivózik. Lehet ezért szólni ha 10-16 között teszi és nem este?2016. dec. 28. 17:49
11/18 anonim válasza:
Az ilyet mint a kérdező ütni kéne.
12/18 anonim válasza:
Aztán mit mondanál neki? Hé...ne porszívózz már légyszíves NAP KÖZEPÉN? :D
13/18 anonim válasza:
Az ilyen összeférhetetlen s.z.a.rrágókat ki kéne lőni a világűrbe! Élvezék ott a csendet, a normális embereket meg hagyják élni!
14/18 anonim válasza:
Én feljelentek mindenkit 5km-es körzetben, mert elszívja elöllem a zoxigént és széndioxidot bocsájt ki, ezzel károsítva az életem minőségét. Keresek egy jó ügyvédet és simán meg is nyerem.
16/18 anonim válasza:
Egyedül lakom, heti 7szer megy a mosógépem, pedig nem vagyok tisztaságmániás, mosogatógép, szárító és a párátlanító is szokott menni, sőt, még porszívózni is szoktam...és még a sütő is megy néha meg a bojler, sőt a hűtőm is.... megyek és fel is adom magam a rendőrségen
17/18 anonim válasza:
Te nem szoktál mosni, takarítani? Retkes ruhákba jársz, meg áll a szutyok a lakásodban? Miért zavar, hogy valaki igényes a tisztaságra? Normális vagy amúgy, orvos látott már?
18/18 anonim válasza:
Jesszuska... mi is ketten lakunk, és heti 2x minimum mosni kell, hogy ne ússzon szennyesruhában az egész fürdőszoba... akinek ennyi nem elég, az kb. 7 napig hord egy alsógatyát vagy egy pólót, és fuuuujjjjjjj bmeg.
Egyébként meg 10-16 között az emberek többsége nincs is otthon, mert dolgozik. Ha téged otthon esz a penész az alatt az idő alatt, te a kisebbség vagy, és nem hozzád fognak alkalmazkodni. Ha ennyire zavar, addig hallgass zenét fejhallgatóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!