Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panelben élők! Mennyire...

Panelben élők! Mennyire halljátok a szomszédokat?

Figyelt kérdés

2016. dec. 28. 09:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Valakit? Nem?
2016. dec. 29. 11:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem a panelt. Ijedtemben egyszer a lábamra ejtettem az ütvefúrót, amikor hajnali háromkor becsöngetett a szomszédom... :-))

Viccet félretéve gyalázatos dolog panelban lakni. Ott valóban csak lakni lehet, de élni nem. Persze amíg nincs más, az is megteszi. Emlékszem mekkora királyságnak éreztem, amikor ifjú házasként az olyan albérletből, ahol befagyott a víz a pohárban, végre életem első panellakásába költöztünk. Aztán évekkel később nagyobbat vettünk, mert jöttek a gyerekek. De igazából sohasem tudtam megszokni. Ebbe csak beletörődni lehet, megszokni nem. Alig vártam, hogy felnőjenek a gyerekek, és vidékre, kertes házba menekültem.

2016. dec. 29. 13:18
 13/18 anonim ***** válasza:
34%

Hallottam egy nagyonjó mondást egy ismerősömöntől, és teljesen egyetértek vele, szerintem nagyon találó!! :)

Egy panel lakás olyan mint egy albérlet.. akkor is ha megveszed. Ha vásárolsz egy panel lakást, az akkor is albérlet...Egy lakást bérelsz egy nagy házban, ahol a lakás külső fala MÁR nem a te tulajdonod. Csak a falak közti terület. Tehát egy megvásárolt lakás is egy albérlet, másnak a házában, egy tucat társbérlővel. Csak hosszútávra bérled... :)

2016. dec. 29. 17:55
 14/18 anonim ***** válasza:
A kalapálást, a fúrást, meg a bútor tologatást, ha nagy a cseng, néha beszédet is hallok, de sokszor kívülről ettől sokkal hangosabb a beszéd.
2016. dec. 31. 10:19
 15/18 anonim válasza:
100%
Nálunk a hetediken szinte semmit nem lehet hallani, kivéve mikor valaki valamit felújít, az elviselhetetlen de amúgy sokkal több zaj jön az utcáról, előttünk egy játszótér amit nem a gyerekek hanem a fiatal korú többségben lévő kisebbség ivar érett egyedi használják párosodásra, s hallani a hetediken mikor kiderül hogy egyik másik egyed nem csak a saját hímjével, nőstényével párosodott. Na akkor megy a rák egyekííí a szíííívedet.... az sokkal rosszabb mint a lakók keltette zajok.
2016. dec. 31. 18:19
 16/18 Szeder Katalin ***** válasza:
Felülről a napi takarítást hallani, alulról meg a napi menü szagát.
2017. máj. 16. 09:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Mindent hallok. Még azt is ahogy lépdel,vagy ledobja az ágyneműt a földre. Régi téglalakás, borzalmas!
2018. márc. 16. 20:09
 18/18 anonim válasza:
...van az a jellegzetes hang, amikor a szomszéd cicája szaladgál a házban. Ez nem zavaró. :)
2020. márc. 11. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!