Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A felettünk lévő utcában...

A felettünk lévő utcában lakó, , szomszédot, , kérhetem arra hogy vágja ki a fenyőfáját mert az miatt nem lehet internetet kötettni?

Figyelt kérdés
1 éve költöztünk ebbe a családi házba,azóta 6internet szolgáltató volt itt,de egyik sem tutta bekötni a netet a fenyőfa miatt.Eddig annyira nem is érdekelt hogy nincs net,de most kezdte a kisfiam a sulit és egy csomo szorgalmi munkát kapnak amit a netről kellene leszedni.Meg a logopedia gyakorlatok is ott vannak ami fontos lenne neki.De,a bazinagy fenyőfája miatt ez mind lehetetlen.Mobilnet lassu.Csak a vezetékes lenne megfelelő.Elég bunkó ember lakik ott,ha nem akarja kivágni mig tehetek...Segitsetek!
2016. nov. 20. 15:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezheted tőlük, felajánlod, hogy kifizeted. Legrosszabb ami történhet, hogy nemet mondanak. Ha akkor nem kezded el győzködni, anyázni őket, akkor ennyi miatt szerintem nem fognak megneheztelni rád.

Ugyanakkor én sem hiszem, hogy egyetlen fa akadályozná a netet ennyire. Érdemes lenne inkább ezt rendesen megtárgyalni egy hozzáértővel, nehogy az legyen a vége, hogy sok pénzért kivágatod a fát, a net meg ugyanúgy lassú lesz.

2016. nov. 23. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!