Alsó szomszédtól milyen zajokat hallotok?
Figyelt kérdés
Legfelső szintre költöznék, de mondták, hogy ott sem feltétlenül jobb.2016. nov. 10. 08:22
11/14 anonim válasza:
Első válaszoló! Sziaa szomszéd :) Jó,nem,nem én vagyok. Kérdező! Alattunk egy olyan család lakik akik folyton bepiálnak majd dörömbőlnek,mintha téglapapucsban versenytfutnának,szekrényt dobálnának,tologatnák,közben veszekednek,kiabálnak,megakarják ölni egymást stb...Van hogy heti 7 napból 5 így telik. Majd amikor a lépcsőházban találkozunk ,néz mint Szűz Mária a napkeleti bölcsekre és süt az ártatlanság a tekintetéből.Pedig a hangja alapján meg lehet ismerni,na meg egy-egy ilyen elmebeteg pillanatában állt már alattam az erkélyen és onnan üvöltött mindenkinek aki élt és mozgott. Hálám jeléül amikor a reggelig tartó dorbézolás után pihenőre térnek,felveszem a magassarkúmat és sürgős fontos futnivalóm van mindig a lakásban főleg ott,ahol alattam aludnának :) Ha én nem pihenhetek,akkor ők sem fognak macskajajt kúrálni csendben :D
12/14 anonim válasza:
A TV-t bömböltetik napi 12 órában, de úgy. hogy dübörög alattam az ágy.
Előző lakók a házimozit bömböltették, de kb. hajnali 3-kor azért abbahagyták.
13/14 anonim válasza:
Általában csendesek. Néha a hapi kalapál, flexel az erkélyen, vagy valamit fűrészel. De ez elég ritka. Viszont nyáron, ha szellőztetni szeretnék, katasztrófa!!: folyamatosan dől be a cigifüst, és a zsírszag (megcserélték a nappalit a konyhával). Ja, és a papagájuk non stop pittyegése.
14/14 anonim válasza:
Én sose fogom megérteni... én bármilyen zaj van el tudok aludn.Ilyen szar a lelki ismeretetek hogy a legkissebb zaj felcsap tuteket vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!