Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Költözés Oroszországba....

Költözés Oroszországba. Valaki segítene pár dologban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden annyi, hogy még 2014-ben összejöttem egy orosz sráccal, aki akkor itt dolgozott egy ideig és egyik ismerősömön keresztül ismertem meg. Azóta együtt is vagyunk, de idén tavasszal visszament és eléggé nehezen, de most így élünk kapcsolatban. Most érettségiztem le, de 2 éve diákmunkáztam és minden a költözéssel kapcsolatos dolgot saját pénzből intéztem, szintén saját pénzből fogok kiutazni.

Volt 1 éve tanulom a nyelvet, valamint most is részben azért nem mentem még, mert voltak dolgok, amiket tökéletesítenen kellett, valamint még ott is el fogok menni nyelviskolába, amit barátom már intéz is.

Afelől érdeklődnék még, hogy nagyjából mire kell számítanom? Mennyire kell arra számítani, hogy ítélkezőek lesznek? Nagyjából hogyan fognak hozzám állni?

19/L

2016. nov. 9. 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hat ismerosom volt kint es azt mondta hogy ez hely es ember fuggo. oroszorszag nagy igy rengeteg variacio letezik. De azt mondjak az orosznak nagy szive van. Sajnos nem nagyon tudok tanacsot adni ilyen teren. Ha mas orszagot kerdeznel konnyebb lenne :) De azert legyen annyid hogy a visszautra is legyen eleg penzed ha megse tetszene :)
2016. nov. 9. 14:27
 2/2 anonim válasza:
100%
Vannak ismerőseim, akik kint éltek és vannak orosz ismerőseim is. Állítólag nagyon ridegek egymással az utcán, szóval a fagyos tekinteteken ne lepődj meg! Ám ha valakit megszeretnek, azt nehezen engedik el. Barátságos a többség, de hatalmas az ország, sok az ember, szóval érted. A másik amit hallottam, az az, hogy az általános műveltség az megvan a legtöbbjüknél, de azért sose tudni. Elvileg makacsok és szókimondó a többség. A politikával pedig nagyon vigyázz! Ne nagyon hangoztasd ha Putyin ellenes vagy! Ne aggódj, szerintem nem rossz nép, én bírom őket. Ha van valami kérdésed, akkor nyugodtan írj akár privátban is! Sok szerencsét!
2016. nov. 9. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.