Költözés Oroszországba. Valaki segítene pár dologban?
Sziasztok!
Röviden annyi, hogy még 2014-ben összejöttem egy orosz sráccal, aki akkor itt dolgozott egy ideig és egyik ismerősömön keresztül ismertem meg. Azóta együtt is vagyunk, de idén tavasszal visszament és eléggé nehezen, de most így élünk kapcsolatban. Most érettségiztem le, de 2 éve diákmunkáztam és minden a költözéssel kapcsolatos dolgot saját pénzből intéztem, szintén saját pénzből fogok kiutazni.
Volt 1 éve tanulom a nyelvet, valamint most is részben azért nem mentem még, mert voltak dolgok, amiket tökéletesítenen kellett, valamint még ott is el fogok menni nyelviskolába, amit barátom már intéz is.
Afelől érdeklődnék még, hogy nagyjából mire kell számítanom? Mennyire kell arra számítani, hogy ítélkezőek lesznek? Nagyjából hogyan fognak hozzám állni?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!