Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miféle gyerekjáték vagy...

Miféle gyerekjáték vagy eszköz az, aminek olyan a hangja mint a porszívóé, csak annál erősebb?

Figyelt kérdés
Süvítő hangja van, sajnos a felettünk lakó most szerzett be egy ilyet, és állandóan üzemelteti.

2016. okt. 23. 14:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
légkondi
2016. okt. 23. 20:37
 2/11 anonim ***** válasza:
annak van olyan brutál hangja
2016. okt. 23. 20:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Azt nem hiszem, egyrészt nem hallottam, hogy beszereltek volna valamit, másrészt elég hideg van hozzá, akkor már inkább nyáron kellett volna ezt hallgatnom.
2016. okt. 25. 15:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi se hallottuk, mikor beszerelték.
2016. okt. 25. 16:02
 5/11 anonim ***** válasza:
És FŰTENI is tud.
2016. okt. 25. 16:05
 6/11 A kérdező kommentje:

Ez olyan, hogy a gyerekszoba felől hallom, néha nem, aztán megint, szóval újra elindítják. Viszont múlt hétvége óta nem hallottam hál'istennek, de attól félek, hogy még fogom.

Hangra olyan mint, ahogy leírtam, plusz még ahhoz lehetne hasonlítani, mintha gurulna valami, de nem magán a padlón, hanem külön pályája lenne, amin fut.

2016. okt. 27. 12:10
 7/11 anonim ***** válasza:

Huhh nem tudom.

Szerintem menj föl a fölötted lakóhoz, szépen udvariasan kérdezd meg mi az, és kérd hogy legközelebb ne indítsák be. Vagy lesz eredménye, vagy nem :/

2016. okt. 27. 17:09
 8/11 A kérdező kommentje:

Egy próbát megér.Csak az a gond, hogy nem sok jóra számítok. Ők nem az a fajták, akik visszafognák magukat, éjjel simán bulit tartanak, viszont napközben meg simán verik a vasat, ha bármi is zavarja őket pl.: nevetés.

Amúgy én valamilyen terepasztalra (pl.: kisvonatos) tippeltem, csak el nem tudom képzelni, hogy az hogyan lehet ilyen hangos.

2016. okt. 29. 22:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Porszívónál erősebb süvítő hang? Hogy a francba bírják ki egész nap ők?

Klíma, páramentesítő, légtisztító. De ezek közül egynek sincs annyira erős hangja, mint egy porszívónak, szóval biztos nem az.

Mosógép centrifuga se lehet, mert az se megy egész nap.

2016. okt. 30. 18:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Az én szomszédaim is ilyenek (az alsók). Egész éjjel bömböltetik a tévét.

Az ilyen egyéneket összeköltöztetném 1 lakásba, hadd idegesítsék halálra egymást. A normális szomszédoktól jól elkülönítve.

2016. okt. 31. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!