Mit lehet tenni, ha a szomszéd kutyája annyira ugat, hogy nem lehet tőle aludni?
igen, a hülye gazdáját kell lelőni! szegény kutya biztos csak egyedül érzi magát és társaságra vágyik!
költözzetek el, vagy füldugó, vagy szokd meg, vagy fáraszd le magad és akk már mindent leszarsz csak aludni akarsz
22/L
Folyamatosan kihívogatni a rendőrséget. De tényleg, komolyan, ha kell minden áldott kib..szott este.
Amúgy egyáltalán nem kell csodálkozni, hogy ennyi kutyát mérgeznek meg. Igen, nem a kutya hibája, hanem a gazdájáé, de én totál el tudom hinni, hogy sokszor nincs más megoldás a szenvedő fél részéről.
"költözzetek el, vagy füldugó, vagy szokd meg, vagy fáraszd le magad és akk már mindent leszarsz csak aludni akarsz "
Ez meg úgy baromság ahogy van.
Az lesz amit mondasz utolsó!
Kitaláltam,hogy elkezdek zongorázni itthon hajnali kettőkor.És akkor a lakók is tesznek majd valamit.mindekit idegesÍt a kutya,de mindenki szarik bele,senki nem tesz semmit.
A mi házunkban az egyik lakónak van zongorája, szeretem, ha átszűrődik a zenéje.
Ha már nem dobos vagy, legalább össze-vissza klimpírozz, vagy csak a boci, boci tarkát játszd. Elvileg idegesíteni kellene, nem szórakoztatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!