Berlinbe, Düsseldorfba, vagy Frankfurtba érdemes költöznöm? Esetleg Németországon belül máshova?
Minden álmom az, hogy Németországban élhessek.
Felsőfokú német és angol nyelvvizsgám van, és francia alapfok. (Ha számít)
Most jött el a pillanat, mint anyagilag, és úgy is, hogy megértem rá úgymond.
Hova érdemes kiköltözni? Érettségim van csak, közgáz suliba jártam. Valószínűleg felesleges info, de elvégeztem egy műkörmös tanfolyamot nemrégiben.
20/l
#3: te engem hülyének nézel? :)))
Szerinted nem tudom, hogy Lengyelországban van?
Egyébként, ha nem tudsz válaszolni a kérdésre, felesleges hozzászólnod.:) nem kell az ironikus megjegyzés.:)
Én a migrihelyzet miatt nem mennék most oda... bár én Svéájcba készülök, mert ott lakik a párom is.
Egyébként melót kapsz bármit - ha szállodai ez-az sem derogál, amiből aztán szélpen fel lehet jutni -, úgyhogy döntsd el, hogy nagyváros, vagy falucska, és aszerint dönts :)
Először érdemes kertvárosba/külvárosba költözni az olcsóbb albérlet miatt. Főleg úgy, hogy először nem fogsz valami nagyon jól fizető munkát kapni. Bármi is van az elején vállald el, kell a pénz + németországi munkatapasztalatod is lesz. Utóbbi még fontosabb, mint az előbbi. Arra figyelj, hogy van valami törvény, miszerint X hónapon belül rendes, bejelentett munkát kell találnod.
Műkörmös meg fizetés kiegészítésnek tud jól jönni, hogyha csinálod mellékesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!