Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért kell mindenkinek vigyázz...

Miért kell mindenkinek vigyázzban állnia egy gyerek miatt?

Figyelt kérdés

A lépcsőházban lakik egy pár, akinek van egy 4 éves és egy 9 hónapos gyereke. A minap mindenkinek a postaládájába betettek egy beosztást, amiben leírták, hogy a megadott alvásidőkben nem lehet sem zuhanyozni, sem bútort tologatni, sem tűsarkúban végighaladni a folyosón, sem porszívózni, sem fúrni stb. az emeleten, mert alszik a baba/szerek/kiskutya.

Ellenben a legkissebb gyerekük pontban hajnali kettőtől ötig ordít. Minden nap. Borzalmas egyszerűen.

Én marhára megértem, hogy mennyire nehéz egy gyerekkel, de ez túlzás egy kissé (nem, nagyon). Jelenleg ott tartunk, hogy 3 emeletnyi ember (a mi emeletünk, az alattunk és a felettünk lévők) "áll vigyázzban" egyetlen család miatt. Amikor pedig említettem az anyukának ezeket a problémákat (teljesen normálisan), leordította a fejemet, hogy addig ne szóljak be, ameddig nincs gyerekem. Mert, aki nem nevel gyereket annak nem kell sem lakást felújítania, sem fürdenie, sem aludnia...

Már teljesen kivagyok ettől. Tényleg jogos ez a viselkedés? Komolyan a költözésen gondolkozom már...

2016. szept. 6. 16:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, volt valami változás, vagy ti is fejet hajtottatok előttük? Netán a hülye család miatt már el is költöztetek?
2016. szept. 21. 21:31
 32/34 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, mi történt azóta. De valószínűleg a kérdező már nem is fog válaszolni. :")
2016. szept. 25. 01:04
 33/34 anonim ***** válasza:
Ez a papír, amit bedobtak neked, kb. arra jó hogy kitöröld vele a segged, aztán bedobd a postaládájukba azzal, hogy a másik fele még használható :D
2016. szept. 25. 21:10
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Én komolyan nem tudom megérteni, hogy abban a lépcsőházban mégis mitől fél mindenki, hogy inkább egyből fejethajt az emberek többsége. Feltételezem, hogy nem cigány családról van szó, mert azt a kérdező említette volna, meg azoknál amúgy sem ez lenne a (fő) probléma.

Jó sok nyámnyila idióta lehet abban a lépcsőházban, ha egy hisztérika anyuka sakkban tudja az egészet tartani. Még szép, hogy a fejábe szállt az uralkodási vágy és a hatalom a lépcsőház felett, mert ti hagyjátok az egészet nekik. Kb úgy viszonyul ez a család a lépcsőházban lakókhoz, mint valami buta irányítható balekokhoz. De a leírtak alapján sajnos azok is vagytok.

De kérdező igazán válaszolhatnál, vagy legalább elmondhatnád, hogy miért is írtad ki egyáltalán a kérdést. Ugyanis az, hogy nem válaszolsz kb azt az érzetet kelti, hogy ti is feladtátok az egészet, és vagy elköltöztetek egyetlen barom család miatt, vagy ti is szépen beálltatok a sorba és vigyázzban álltok miattuk.

Azt is elárulhatnád, mert egyáltalán nem tiszta, hogy mégis mitől vagy miért féltek tőlük. Ha nem tartod be anyuci agymenését, vagy ha szóvá teszed a nemtetszésed, akkor leüvölti a fejed. Húha, és? Leüvölt, és akkor mi van??

Üvöltsön, kapjon agyvérzést, ő baja. Nehogy már az üvöltözéstől féljetek! Én magasról sz@rnék arra, ha torkaszakadtából kiabál. Tényleg kíváncsi lennék, hogy mégis mit tudna az az idióta család csinálni, ami ennyire megfélemlíti a többi lakót.

Mellesleg ne haragudj kérdeő, de ha ti csak miattuk kidobtok pár milliót az ablakon költözésre, akkor rohadt nagy balekok vagytok. Aztán ha a következő helyen megint lesz egy olyan család, akikkel nem tudtok egyetérteni, akkor majd megint költöztök? Ilyen mentalitással bocs, de ti is mehetnétek tanyára, és itt most abszolút nem ezt az idióta gyerekes családot védem.

2016. szept. 26. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!