Budapestrol Debrecenbe koltozom, mire szamitsak?
Én nagyon féltem (a családdal) Debrecenbe költözni.
8 éve élünk itt - már mindenki dolgozik - így iskolai témában nem tudok frisset mondani.
Azt mondták, hogy itt másabbak az emberek - ez részben igaz. Nehezebben nyílnak mg, talán gyanakvóbbak, de aztán meg nagyon barátságosak és szimpatikusak.
Van bennük valamilyen büszke tartás - sok "betelepülőt" ez zavarhat, de meg lehet szokni - és azonosulni velük...:)
A városban jó a közbiztonság, jó a tömegközlekedés, és minden megtalálható amit csak elvárhatsz, ráadásul igen jó színvonalon.
A sportolási lehetőségek elsőosztályúak, a szuper uszodától a jégcsarnokokig, a teniszpályáktól az atlétikáig mindenre van kimagasló lehetőség.
Rengeteg rendezvény van, szinte mindig van valami (nem csak a Virágkarnevál) ami érdekes.
Olcsóbb az élet valamivel mint Pesten - a parkolás drágább mint Los Angelesben...
Nagyon jó, hogy van egy jó repülőtér, sokszor olcsóbb Londonba, Milanoba elrepülni, mint Pestre vonatozni, autózni...
Összességében: meg kell szokni, meg lehet szokni - és aztán nagyon jó - szerintem.
Az többi vidéki nagyvárosban nincs annyi minden mint Debrecenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!