Miért mosolyog mindig, ha találkozunk?
Figyelt kérdés
Egyik szomszédommal összetegeződtünk véletlenül. Nem rég költözött ide, és mint ismeretlen embernek, "Jó napot!"-tal köszöntem. Egyszer véletlenül egy "Hello" jött a nyelvemre, de eleve hülyén éreztem magam, amiért ő mindig "Sziát" köszönt. Amióta köszönési formát váltottam, állandóan széles vigyorral üdvözöl és ezt nem tudom hova tenni, mivel köszönésen kívül egyéb kommunikáció nem zajlott le közöttünk. Ez szimpla kedvesség, vagy esetleg több is lehet a dolog mögött? Egyedülálló férfi a szomszéd, és az az agglegény típus ránézésre.2016. aug. 28. 22:44
1/4 anonim válasza:
Szimpla kedvesség. Most olyan "mindjárt megöllek téged és a fél világot" arckifejezéssel kéne köszönnie? Én legtöbbször egy kicsit mosolygok mikor köszönök valakinek.
2/4 A kérdező kommentje:
A kicsi mosoly nálam is előfordul, és másnál is tapasztaltam. De ez olyan fülig érő vigyor. Jóképű pasas egyébként, lehet nem szándékosan csinálja és nincs is tudatában annak, hogy akár félre is lehet érteni. Ha akarna valamit, akkor már beszélgettünk is volna. :) De valóban jobb, mintha pokoli szomszédok lennénk és vérben forgó tekintettel néznénk egymásra. :D
2016. aug. 28. 22:57
3/4 anonim válasza:
Hát ha nagyon érdekel a dolog, akkor esetleg kifigyelhete, hogy másnak is így köszön-e. Ha nem akkor tényleg lehet valami vonzódás.
4/4 anonim válasza:
Gondolom, te jóval fiatalabb vagy, és imponál neki, hogy letegezted. Lehet, hogy annyira imponál neki, hogy meg is d*gna, és ez mindig eszébe jut, mikor köszönsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!