Iszonyat hangos szomszédok. Idős néni+kiskölykök. Hogy jelezhetném UDVARIASAN?
Két problémám is van.
Szüleim kertesházban laknak egy közeli faluban, ahol én nagyon sok időt töltök velük (ott is alszok, akár egy hétig is - de így nyáron még gyakrabban). A hátsó szomszédunkban lakik két gyerek, akik folyamatosan ordítoznak. Oké, gyerekek. De mindennek van egy határa. Reggel nyolctól este kilencig ki vannak hajtva és az ablakom alatt veszekednek, ütik a bádogdobozt valami fémmel (nem tudom mivel), dobálják a mellettük lakó kutyát kővel és ezen röhögnek. A szüleik meg hangosan bömböltetik a zenét. Most dolgozni járok, és nagyon zavaró, hogy nem tudok pihenni napközben, szabadnapon, mert csukott ablak mellett hallani lehet őket. Vizsgaidőszakban meg külön öröm volt.
Szóval kiültem a kertünkbe, benyomtam nagyn hangosra a magnót és hallgattam a kedvenc zenéimet. Erre a nagymamám (aki szintén itt lakik a faluban csak másik utcában) mondja nekem vissza, hogy neki panaszkodott az XY néni, hogy milyen bunkó vagyok, hogy így bömböltetem a zenát (nem a mi szomszédunk, hanem kicsit lejjebb lakik az utcában.) Szóval elnyomni sem tudok a zajukat..
A másik szomszédom a városi panelban a felettem lakó 91 éves nénike. Oké, nagyott hall. De annyira hangos a TV, hogy nem tudok éjszaka aludni. Tisztán hallom én is, amit mondanak a TV-ben. Napközben is zavar, de akkor el tudom viselni.
Ti mit tennétek?
A néninek nem tudom mit mondhatnék.. Egyedül él, csak a TV van neki.. :/
A másikakkal már beszéltem. Azt kaptam "válaszul", hogy ez az ő területük, azt csinálnak, amit akarnak. És utána nekiálltak grillezni, természetesen a füst átszállt hozzám..
"Szóval kiültem a kertünkbe, benyomtam nagyn hangosra a magnót és hallgattam a kedvenc zenéimet."
Vica versa...
Ezt most nem értem.. Annyira hangosak voltak, muszáj volt elnyomnom őket, mert valamit meg KELLETT csinálnom.
Jó, hogy ebben a szituációban is én vagyok a f*aasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!