Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit fog tenni a rendőrség?

Roti84 kérdése:

Mit fog tenni a rendőrség?

Figyelt kérdés
A szomszédom állítólag feljelentett hogy én lőttem meg a kutyáját légpuskával.(másoknak mondta)Egyébként állandóan kóborolnak a kutyái és vannak haszonállattartók akik nem igazán kedvelik a kóbor ebeket mert ott ólálkodnak a tyúkok körül.Csak ugyebár rám gondol mert már szóltam neki hogy elég sokat ugatnak a kutyái ok nélkül.Mit tesz a rendőrség?Kihallgatás?
2016. júl. 29. 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Te voltál? Ha igen, de nincs szemtanú, és nem tudják rád bizonyítani, akkor leszarják. Max. meghallgatnak, hogy tudsz-e valamit a lövésekről, láttál-e valakit puskával?

Ha te voltál és van szemtanú, akkor meg kapsz egy 50-100 ezres bírságot, rosszabb esetben 0,5-1 év felfüggesztettet állatknízásért, na meg pár anyázást a szomszédaidtól.

Állítólag nem lehet feljelenteni valakit. Most igaz vagy sem? Ha nem te voltál, és mégis feljelentett, akkor meg becsületsértésért feljelentheted a szomszédodat, hogy bizonyítsa rád a tettlegességet, és ha nem tudja polgári peres úton, elég szép summákat lehet ilyenekért leakasztani, akár 200-300 ezret is.

2016. júl. 29. 18:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Van rá bizonyítéka? Te meg feljelented kutyával való veszélyeztetés miatt ,ha kóborolni hagyja őket.
2016. júl. 31. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!