A szomszédunk sérelmezi, hogy reggel négykor folyatom a vizet a fürdőben, zuhanyzok, stb. Most tehetek róla, hogy ilyen korán kell mennem dolozni?
A hálóm felett van a tetőtéri lakó fürdője, hallom ahogy folyatja a vizet, ahogy csobog, ahogy belepukizik a kádba. Ez van, fürdeni neki is kell, azzal meg mégse mehetek fel, hogy "te, hallod ne fingjál már a kádba, mert felriadok rá..", max kiröhögöm.
Ha nem családi házban él, akkor ezeket el kell viselni mindenkinek.
Én is négykor kelek hétköznap, én is zuhanyzok, sőt télen a hajamat is szárítom néha, de mégsem jött át egyik szomszéd sem. Lehet hallják, de gondolom pont úgy vannak vele, mint én, hogy itt el kell tűrni a másik életét is valamelyest. Azt mondjuk nem szeretem ha éjfélkor mos felettem a csávó, de ezt felfogta amikor szóltam.
Furcsállom is, hogy a hajszárítót nem említette :) Az is bekapcsolom 2-3 percre, minden reggel.
Most már fóbiám van, nem szeretem kinyitni a csapot, mindig arra gondolok, hogy hallgatózik a túloldalon :)
Ezt konkrétan neked említette vagy csak valaki hallott valakitől valamit és valahogy eljutott hozzád?
Mert ha az utóbbi akkor szard le, mert lehet csak valaki be akar kavarni köztetek, ha meg az előbbi, akkor mondd meg az illetőnek, hogy foglalkozzon a maga dolgával. Kizárt, hogy annyira hangos legyen, hogy a víz folyására ébredjen fel.
Páromnak mondta, mikor találkoztak a lépcsőházban, hogy hajnalban "hangosan folyatjuk a vizet".
Kád nincs, csak zuhanyzó.
Ha normálisan mondta volna ,esetleg elgondolkozhatnál, hogy este fürödj, mert szerintem senkinek nem kellemes az, hogy nap mint nap órákkal korábban felébred a szomszédra. De ha ilyen flegmán mondta, akkor ne törődj vele!
Amúgy ilyen nem csak tömbházakban van. Én full kertesházban lakom, mégis 02.40-kor felriadok, amint a szomszéd pékáru-szállító elmegy a teherautójával. De erről ő nem tehet, így tűröm. Te fürödhetnél este is, de ha a szomszédod nem képes ezt pl. így felvázolni, akkor vessen magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!