Budapest melyik kerületeiben lakik a legkevesebb roma, illetve melyik számít így elitebbnek, szebb környéknek?
Nem tőlük kell félned hanem az ismeretlentől, szerintem egy szír, arab migráns hamarabb vágná el a torkod a nődért.
Ma például jövök ki a Tesco-ból két roma gyerek utánam szalad, már azt gondoltam ki akarnak rabolni... Erre 20Ft-ot kértek ragasztóra(kipótolni) és úgy megörültek neki, megköszönték hogy én olyat még nem láttam.
Egyébként a rózsadomb környékén nézelődj, oda csak rabbolni járnak néha.
De legjobb hely a 13 - és a 8.ker ott aztán gyilkosok is vannak.
Fehérek közt is van féreg, például Gyurcsány, Bajnai, Rákosi sorolhatnám még a volt főnököm aki minden ok nélkül földön futová tett egy 60 éves öregembert...
A fehérek meg tudják a mai világban gyereket vállalni nagy rizikó, hány magyarnak van egyáltalán olyan keresete amiből mindent megadhat a gyerekének, ideje, és honnan tudja, hogy a nője nem hagyja el egy gazdag berrél vagy a szomszéd pistabácsiért stb...
A cigányokat meg ez nem érdekli... Csak csinálják a sok puját holott 1-re se tudd a többség vigyázni(tisztelet a 10-20% kivételnek).
Keresetek egy olyan helyet ahol, alapszabály rossz embernek portát nem adunk el mert az egy lavinát indít el.
"Fehérek közt is van féreg, például Gyurcsány, Bajnai, Rákosi sorolhatnám még a volt főnököm aki minden ok nélkül földön futová tett egy 60 éves öregembert..."
gyurcsány zsidó... egyáltalán nem fehér ember. lehet hogy a bőre az, de belülről maradt olyan, mint a déli rokonai. hasonlóképpen bajnai vagy rákosi...
(ne értsetek félre, nincs bajom a zsidókkal, gyurcsány őket is lejáratja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!