Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek miért van az,...

Szerintetek miért van az, hogy a szomszédságomban, sok helyen a nők nyírják a füvet?

Figyelt kérdés
Szóval számtalanszor látom, hogy szerencsétlen nőknek kell tologatni a nehéz benzines fűnyírót, olyan helyeken, ahol van pasi is. Egyik szomszéd: 40-es pasi, 20-as éveiben járó fia, de a 30-as csaj nyírja mindig a füvet. Pár házzal arrébb, apa, anya, 3 gyerek, ebből 2 lány, tehát szintén vannak egészséges férfiak a háznál. Még is, soha nem láttam még, hogy valamelyik férfi vágná a füvet, ez számomra felfoghatatlan. A legdurvább pedig, hogy látom, hogy szenvednek szerencsétlen csajok azzal a fűnyíróval és mégis...
2016. júl. 5. 19:10
 1/8 MZ.per.X ***** válasza:
63%
Azért a fűnyírás nem olyan emberes feladat, még gyerekként is szerettük. Amúgy meg egyenlőség van, miért ne csinálhatná a nő?
2016. júl. 5. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
18%

Mert megvettek egy egész disznót azért a kis kolbászkáért.

Lehet a férfiak addig főznek vagy takarítanak.

2016. júl. 5. 20:34
 3/8 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Lehet, neki van ideje megcsinálni, az embernek meg más dolga van. Nem olyan nagy meló az a fűnyírás,a 60 éves nagymamám is gond nélkül megcsinálja, pedig nem 100%-osan egészséges asszony.
2016. júl. 6. 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Vagy neki van ideje, vagy a férfiak igénytelenek, vagy szereti csinálni.

Amúgy a fűnyírás nem egy ördöngös feladat, hogy szenvedni kelljen vele, a nők képességeit sem haladja meg.

2016. júl. 6. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig mi közöd van hozzá? Az ő életük, te meg foglalkozz a sajátoddal!
2016. júl. 6. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert a férfiak horgászni mentek.
2016. júl. 7. 08:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért ne nyírhatná a füvet egy nő?

Én is szeretem füvet nyírni, pedig lány vagyok. :D

2016. júl. 7. 17:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is szerettem a füvet nyírni, amíg tudtam. Sőt, nem is motorossal, mert szennyezi a levegőt, hanem kézivel. És azt nem csak úgy tolni kell, hanem igazán erősen.

Aztán kiváltottam a füvet szép virágokra, amikkel nem kell törődni. Néhány év alatt negyedannyi sem lett a fű. És még szebb is.

A fűnyírás meg bele volt számolva a kalóriákba.

És eleve, a fű az örökké ködös Albionba való, ahol nem kell locsolni. Másutt csak vízpocsékolás, azóta rájöttem.

2016. júl. 13. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!