Zeneőrült lakóközösség? Mit tegyek?
ÜDV!
Alapvetően egy nem túl barátságos/normális, de nem is "gettó" környékre kényszerültem lakni. Ez egy társasház, téglaépítésű, ősrégi, körfolyosós.
A problémám a következő:
Hetente többször (minimum 2 alkalommal) ordenáré hangos zenét vagyok kénytelen elviselni-egyre nehezebben.Leginkább este 8-11 között, de a nap bármely szakában előfordulhat. Hol az alattam lakó, hol a közvetlen szomszéd, hol felettem kettővel kezdenek rá a dzsemborira.
A szép szó, mint bűvös megoldás nem hatott, az egyikkel beszéltem, elzavartak a francba, az erélyesebb felléppés sem használt, két hét sem telt bele, folyt. köv. ugyanott.
A jegyző/önkormányzat semmit nem lépett az ügyben.
A rendőrséget, ha kihívom, meglincselnek, az biztos. Mikor említettem a lármázást, akár szépen, akár erélyesebben akkor fenyegetőzés, ajtórugdosás, üvöltözés (hogy nekik szabad) volt a válasz.
Mit tehetek?
Az a "baj" hogy nekünk nincs komolyabb hangrendszerünk, így a visszavágásnak semmi értelme. Mondjuk amúgy se biztos hogy sok haszna lenne.
Kutyám, gyerekem nincsen, az egyetlen "bűnöm" hogy szezonban fél 8-ra jártam hokiedzésre. Ilenkor annyi történt, hogy a folyosó végigpasszírozódva vittem le az otromba táskámat.
Ez az állandó zeneüvöltetés indokolatlannak számít gondolom...
TEhát bejelnthetem akár délután kettőkor is, ha már fél órája nem lehet megmaradni a basszustól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!