Melyik városban jobb élni, Zalaegerszeg, Szombathely vagy Nagykanizsa?
Figyelt kérdés
egyedülálló anyukaként keresek új lakóhelyet,és ezeket nézegetem.
elsősorban az érdekel,hogy melyikben a legjobb a közbiztonság,hol mennyi a rézbőrű.
munkahely szempont nem annyira fontos,otthonról dolgozom.
melyik a legélhetőbb,vagy ha ajánlanátok másik várost arrafelé,az is jó lenne,csak pl. Sopron már drága
nekem.
2016. jún. 9. 09:43
11/14 anonim válasza:
6-os vagyok. Jobb szeretnek albérlőnek diákokat fogadni.
Nézz körül a jofogas.hu-n, javaslom a Kertvárost vagy Landorhegyet, jó a helyi járatú közlekedés és autóval is könnyű mindenhova eljutni.
12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2016. jún. 11. 16:02
13/14 anonim válasza:
Én is zalaegerszegi vagyok, születésem óta itt élek. Rézbőrűek vannak, nappal általában a városközpontban dekkolnak, a posta, a Meki meg a Kovács Károly tér környékén, de max. pofáznak és ennyi. A közbiztonság elég jó, néha történik egy-egy kirívóbb bűncselekmény, de ez sem gyakori. 50-60 körül szerintem már lehet találni albérletet, én körülnéznék a városközpontban is, pl. a Stadion utcai tízemeletesekben, vagy a Berzsenyi utcában. Ezek panelek ugyan, de nagyjából fel vannak újítva, szigetelve stb. Itt nem lesz szükséged kocsira sem, öt perc a belváros, közel van a Tesco, Lidl, Parkerdő, bölcsi, ovi, iskola szintén öt perc gyalog. Kertvárosból és Landorhegyről valóban jó a közlekedés, de a belváros már messzebb van.
14/14 anonim válasza:
Igazából mindhárom város majdnem egyforma közbiztonság szempontjából. Én Kanizsán nőttem fel és most Szombathelyen lakom. Kanizsán sokkal több egzotikumot látni, mint Szombathelyen, viszont atrocitásról ugyanannyi hírt hallottam mindkettő városból. Ezek mind éjszaka szórakozó helyek közelében történtek(bár egy balatonparti estéhez képest nagyon biztonságos mindkettő). A lakás árak Nagykanizsán azért alacsonyak, mert ott szinte lehetetlen elhelyezkedni, alig van munkahely, Szombathely ilyen szempontból sokkal előnyösebb. Ha gyerekkel költözöl érdemes körülnézned a sulik területén is. (Bár mind3 városban vannak nagyon jó gimnáziumok) Esetleg a döntésben segíthetne az is, hogy a nagyszülők melyik városban élnek, az ahhoz közelebbit érdemes választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!