Ti mennyiből tudnátok megélni?
Még csak 18 vagyok, de már azon gondolkodok, hogy mennyi pénzből tudok élni majd.
Szerencsémre lakásra nem kell spórolnom majd, mert azt a szüleim vettek már.
Nem vagyok egy nagyon igényes, mindenből a legjobb, legdrágább típus, sőt nagyon sóher/spórolós vagyok.
Tehát nagyvárosban, 52nm lakásban, egyedül ti mennyiből tudnátok átlagos, nem nélkülöző életet élni?
Maradjunk a realitás talaján, ha mégis sok pénzt mondtok akkor légyszíves indokoljátok, hogy mire mennyit költötök/költenétek.
Köszi
Szerintem ha van hol laknod, legyen mondjuk havi 200.000 Ft. Abból tudnád fizetni a rezsit, ruházkodni, enni-inni, stb. Persze ha több az jobb lenne.
Aztán ott van még az a tényező hogy szüleid támogatnának ebben abban...
Én min. 200.000-et mondanék.
Én 200+ nettót kapok, nagy részét lakásra és egyéb kiadásra rakom félre...
Még otthon lakom, haza havi 20-at adok + szoktam bevásárolni...otthon elég ritkán eszek...
Haza + kaja + nasi + utazás + egyéb havi 80-100 között van, de ha akarnék tudnék kb feleennyiből is meglenni.
Ehhez még jönne a rezsi (a haza 20 rezsibe menne!).
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!