Hogyan kell jól kezelni azt hogy a városom nagy része már ismer?
Az egész úgy indult pár napja, hogy szemeztünk egy csajjal, facen írtam egy posztot ami úgy bejárta a városom és kistérségek egy részét hogy konkrétan, azóta is keresnek, meg írnak.
A buszon, villamoson, utcán ha valaki megismer rögtön kérdez hogy megvan-e már a csaj.
Aki nem jön oda, az suttogja a másiknak hogy kiről is van szó.
Túl azon hogy ekkora felhajtás van belőle, atrocitás miatt nem kell aggódnom igaz?
Ilyet sem láttam még. Lehet, hogy én vagyok népszerűtlen, de még nem történt velem hasonló, pedig nem lakom nagy városban(kb. 20 000 fő). Én a helyedben örülnék neki, szerintem használd ki,legalább mindig lesz társaságod.
Ha már ekkora közszereplő vagy azért vigyázz miket posztolsz ki, néhányan túlságosan is komolyan vehetik, akár a poénkodást is , és előfordulhat , hogy beugtnak az utcán vagy megvernek. Szóval óvatosan.
Egyébként összejöttél a lánnyal?
A lány még nincs meg, ha látta a posztot akkor lehet kicsit megijedt a hírverésnek.
Különösebben semmi extra nincs a posztban csak egy jól megfogalmazott leírás, kicsit érzelmes is, illetve a képem alapján ismertek fel. Munkahelyen és az utcán is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!