Titeket mivel idegesít a szomszéd?
Pont ma kedveltem meg az enyémet.
Eddig gyűlöltem, mert hangosan ment a zene, valami diszkófaaszság, már a szemem is arra lüktetett.
Ma valami csoda folytán ezek mentek. Take On Me (A-HA), Final Countdown (Europe), Back In Black (AC/DC), The Wall (Pink Floyd). Gondoltam, ha ez ilyeneket is tud, miért a buzeráns tuctuct nyomja.
Undorítóan tökéletesek 😂
Csinosak, fiatalok, gazdagok, szép gyerekekkel, mindig csak nevetés jön tőlük, süteményillat, a kertben grilleznek, játszanak, de közben semmi zene, se üvöltözés, semmi zavarót nem csinálnak. A gyerekeik is jól neveltek, a kislány már most, négyévesen elegánsabban öltözik nálam... mindig előre köszönnek, kiintegetnek a csodaszép autójukból, egyszerűen semmi negatív nincs bennük. Hozzájuk képest mi rossz, mogorva tramplik vagyunk, de komolyan. Ez annyira kétségbeejtő. 😃
Nekünk semmi bajunk a szomszédunkkal.
Bár faterral mikor részegek, az engem zavar, idegesítőek :D
Szerintem mi vagyunk az idegesítő szomszédok:S
Kicsit hangosak vagyunk, de akkor éppen nem nagyon vesszük észre.
Üvölt a tv (mert csak úgy lehet filmeket letölteni valamiért, hogy a szöveg tök halk, a háttérzaj pedig üvölt), amikor szeretkezünk (nagyon szevedélyesen) szerintem simán áthallatszódhat (kb. naponta, kétnaponta), ill. veszekedni is szenvedélyesen veszekszünk, amiből egy-egy momentumot lehet, hogy hallanak :S
Egy ideig volt egy ősrégi fagyasztónk, amit hetekbe tellett kicserélni egy új hűtőre és panaszkodtak, hogy nagyon hangos (amint tudtuk, kicseréltük, csak beletellett néhány hétbe, mire lett pénz:S )
Nálunk a kutya a leghalkabb:D
de egyáltalán nem szándékos, csak sokszor nem vesszük észre magunkat és mire leesik, hogy ez most hangos, már lehet mindenkit zavar :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!