Szerintetek ha ilyenkor elküldenek az jogos?
Mi az, hogy 14 éves kor alatt nem lehet ott tartózkodni? A k anyját aki ilyen rendeletet hoz. Először is az adófizetők pénzén épül a játszótér. Másrészt, a szülő nem mehet le a gyerekével a játszótérre?
Ez alkotmányellenes!!!
A személyes szabadság korlátozása. Bűncselekmény!
Na pontosan. Értem én hogy sok tini oda rongálni jár be, de mikor annyi van kiírva a játszótér kapujába hogy "Köztulajdon védelmi okokból kifolyólag tilos 14 év felett a játszótér területén tartózkodni." akkor én is nézem hogy a szülők kapaszkodjanak a kerítésbe kívülről míg a gyerek leesik a mászókáról?
Természetesen ez nem így van. De két éve mikor bementünk haverommal leülni a padra egy anyuka hősiesen jött oda megkérdezni hogy mégis hány évesek vagyunk és hogy nem-e látjuk a kiírást. Mikor visszakérdeztünk hogy ő miért van bent azt felelte hogy ő gyerekkel van. Persze mikor megkérdeztem hogy most komolyan berángassam öcsémet is akkor jött a tipikus "Ne szemtelenkedj" terelőduma....
De most nem ez a lényeg. Ami fontos hogy ütközik bármibe is a kis holnapi tervem vagy sem szerintetek?
Ha nincs kiírva, akkor nem hinném.
Láttam, már olyan játszóteret, ahol kint volt a tábla, hogy a játékokat csak 14 éves kor alatt használhatják.
Szerintem tárgytalan épp, mert szar idő van. :D
Amúgy annyiból jogosan zavarnak el, hogy a játszótér azért mégiscsak a gyerekeknek van. Ha jó idő van, akkor valószínűleg lesznek ott kiskölykök, akik játszani szeretnének. Hát az azért tényleg pofátlanság lenne, ha te zavarnád el őket. :D
Nálunk a srácok füves területen szoktak gyakorolni egyébként. Ártér, gátoldal, park... a homok nem igazán ideális ilyenre. :D
Plusz rengeteg helyen vannak már fitness parkok, pont azért, hogy a túlkoros gyerekeknek is legyen egy játszóterük. Keress egy ilyet a környéken. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!