Tud valamit tenni/lépni azért mert sír a kisgyerek?
A felettünk lakó szomszéd fenyeget, hogy feljelent minket mert 7 napja fogzik a kislányom és hajnalban sírva ébred.
Nekem se jó, hogy sír próbálom minnél hamarabb megnyugtatni de nm mindig sikerül 5 perc alatt ez a dolog.
Már minden nap megy a balhé, ha napközben is valami miatt felsír 2 perc múlva jön le dübörögni. Fenyeget, hogy kirakat minket a lakásból ( a munkahelyem által bérelt albérlet ).
Tud valamit tenni vagy inkább engedjem el a fülem mellett a dolgot?
kb semmit sem
ez nem úgy van ha ha nem tetszik a szomszéd akkor kirakom
még ha albérlet is
nekem meg az alattunk lakó kopog fel mindig 3 gyerek van nem várhatja el h lebegjenek ...
itt spec én jelentettem fel zaklatás miatt ... előtte párszor rá hívtam a rendőrséget
azóta nem kopog
Kissé elment a ló némely emberrel. A mindennapi élet hangjait is zaklatásnak veszik.
Sajnállak, hogy ilyen szomszédot fogtál ki, de a következő lerohanásnál közöld vele, te fogod feljelenteni zaklatásért.
akik itt feljelentgetik a szomszédot mert szól hogy hangos a gyerek, gondolom azért se szólnak, ha a szomszéd hangosan zenét hallgat, vagy kiabál igaz? Hisz nem várhatjátok el hogy halk legyen...
Kérdező, nem nem tud mit tenni. de miért nem adsz a gyereknek nurofent, dentinoxot, viburcolt, jeges rágókát? mert az nem normális hogy ennyire szenved.
Köszi.
Próbálom vele normálisan megbeszélni, de meg se akar szinte hallgatni.
Szoktam adni, de nem tömhetem folyamatosan gyógyszerrel én sem.
1 beszéltem vele normálisan többször is - reakció anyázás takarodjainnen stb...
2 beszéltem vele csúnyán - reakció még akkor is kopogott (vagy verte a radiátort) és ordibált ha éppen mesét néztek (a zaj tehát nem tőlünk jött)
3 beszéltem a főbérlővel is ez miatt ö rájuk telefontál szépen - reakció minden nap 17:00-21:00ig üvöltött a zene nálunk 3 hónapig
4 rendőrt hívtam rájuk - akkor anyázás és már este 20:00ig üvöltött a zene minden nap
5 a szomszédok is szóltak nekik h ez azért már sok lesz - pont nem érdekelte engem szidott h én zavarom meg a gyerekek
állítólag akkor is verte a radiátort mikor egy hétig nyaralni voltunk ... ergo üres volt a lakás
6 mikor már 3 hónapja ez ment kihívtam rá 2x egymás után a rendőrséget és ott helyben feljelentettem zaklatásért!
tudod ez már terror volt a szememben !
képzeld el h minden esete 22:00ig nem aludtak a gyerekek mert nem tudtak és mindez azért mert ö egy irigy dög akit zavart h a felettük lakó meghalt és a gyerekei kiadták a lakást addig amíg a sajátjuk fel nem nő...
én meg merészeltem kivenni a lakást pláne 3 gyerekkel !
na mindegy most már nyugi van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!