Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek ez nem fura?

Szerintetek ez nem fura?

Figyelt kérdés

Van egy postás, aki mindig, mikor jön valamit kézbesiteni és nem nyitnak neki ajtót, vagy 10 percig üvöltözik a ház előtt meg hátramegy a kertkapuhoz is és ott is kiabál egy sort.

És szerintem tök bizarr, hogy ennyire ránk mászik, pl. amikor én vagyok itthon egyedül, mert mondjuk beteg vagyok, de hétköznap van és mindenki más dolgozik meg iskolába van, akkor elvileg nem is tudja, hogy van itthon nálunk valaki, mégis ezt csinálja, hogy 10 percig kiabál nekünk, hogy "IKSZIPSZILONÉÉÉÉÉKK!!!"

Vagy volt olyan, hogy fent voltam a szobámban és be volt dugva a fülem és úgy hallgattam zenét és nem hallottam, hogy jött, csak utána egyszer észrevettem, hogy mintha valaki kiabálna a ház előtt, kinézek, látom, megint a postás az. Lementem ajtót nyitni és elkezdi nekem, hogy na mi van, negyed órája itt ordibált, csak észrevettem? -.- Vagy olyan is volt, hogy arra ébredtem fel reggel, hogy itt kiabál meg veri az ajtót, de még hót kómás voltam meg pizsamában voltam és a hajam is zsiros volt és nem akartam igy ajtót nyitni bárkinek is. Szóval fel akartam osonni a szobámba, erre hallottam, hogy kiabálja, hogy "Látom, hogy van ott valaki!!!" Olyan gáz volt...

Anyám jóba van vele és mindig, mikor tudják, hogy én itthon vagyok és a postás elmesélte nekik, hogy nem nyitottam ki az ajtót, veszekednek velem, hogy úristen, miért nem vettem át, amit hozott, jézusom, most mi lesz. Most komolyan, mégis mi lesz, ha a postára el kell menni érte? Kocsival nekik kb másfél perc odáig a bolttól, ahová úgy is mennek minden délután kb. Meg honnan kéne előre tudnom, hogy mikor jön a postás? Miért olyan hihetetlen, hogy van, amikor tényleg nem alkalmas, pl. mikor épp akkor kezdek zuhanyozni és a zuhany alól csak nem mászok ki, csak mert jött a postás. Vagy mert akkor ébredtem fel és még pizsama van rajtam. Én igy nem nyitok ajtót senkinek se, de biztos én vagyok akkor hülye ember. Meg ez is milyen már, hogy szó szerint ilyen 10 percekig áll a ház előtt és kopog meg csenget meg közbe üvöltözi a nevünket meg leskelődik az ajtón keresztül, hogy van-e valami mozgolódás a házban? Komolyan csak szerintem nagyon fura ez?

Egyébként általában ki szoktam nyitni az ajtót, csak pár alkalom volt, mikor direkt nem nyitottam ki. (Mielőtt leoltana valaki, hogy szándékosan nem nyitok ajtót)

2016. febr. 29. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
De, nagyon agresszív barom. Vigasztald magad azzal, hogy megszívathatnád, de nem teszed mert a postással nem árt jóba lenni.
2016. febr. 29. 14:31
 2/6 anonim ***** válasza:

A mienk megsem próbálja, kb hogy itthon vagyunk e. Egyet csönget mire leerek az emeletről, mar híre hamva se...

Jo lenne valami közép ut ️

Egyebkent, en is utalok a postára menni. Mindig sokan vannak, parkolni kell rengeteg aláírás stb...

Anyukadekat is megértem....

2016. febr. 29. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
11%
Hát ha postás lennék, végezném a munkám, látom is, hogy valaki otthon van, én is ideges lennék, hogy miért nem nyitja ki azt a rohadt ajtót. Főleg ha az illető ezt rendszeresen eljátsza. A postást nagyon nem érdekli, hogy rajtad nincs báli ruha és nagytotál smink, meg a hajad se frissen mosott, ő csak alá akarja veled íratni azt a nyomorult papírt, miszerint a küldeményt átvetted. Mert őt ezért fizetik, illetve ha sok csomagot nem ad le, akkor biztosan lecseszik. De valószínűleg ő sokkal furábbnak és modortalanabbnak tart téged, amiért rendszeresen 10 percekig kell üvöltve csengetnie, hogy kegyeskedj ajtót nyitni.
2016. febr. 29. 19:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudsz olvasni? Irtam, hogy csak pár ilyen alkalom volt :D
2016. febr. 29. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
A mi postásunk is az a fajta aki be sem csönget hanem bedobja az értesitőt! De inkább bemegyek én a postára érte mint egy ilyen idióta zaklasson mint a ti postasotok! 😁 nem százas az tuti!
2016. márc. 1. 11:26
 6/6 anonim válasza:

Ez egyáltalán nem fura.

A miénk is kiabál néha, de mi szeretjük (a csengőt ki kellett kötni, mert a hülyegyerekek éjfélkor nyomkodták). Hidd el, hogy jófejségnek szánja. Nem akarja, hogy be kelljen menned és sorba kelljen állni a levélért.

Pizsama:

Hidd el, nincs ebben semmi ciki. Ha neked mégis gáz, kiszólsz az ablakon, hogy felveszel valamit és már mész is.

2016. márc. 19. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!