Ti költöznétek?
Most kezdhetném felsorolni okokat.., érvelnék össze-vissza.., de... te is tudod, menned kell.
Helyedben amint tudnék indulnék.
Én dél-dunántúli fiatal felnőtt vagyok. ÉS IMÁDTAM ITT FELNŐNI. :D
Ha nem is azt nézzük, hogy a környezet, de most komolyan, melyik kisgyerek örülne annak, ha boldogtalan szülő nevelné? Kisgyerekkel kötözni bár nem a legjobb,de szerintem azelőtt kéne mielőtt barátokat szerez és megszokja,megszereti azt a helyet, ahol most vagy.
Imádok a dombok közt élni, csomó erdős rész, nyáron hűst adnak, mindig kirándultunk kiskoromban, és bicikliztünk, az volt a legjobb , mikor lefelé gurultam és lobogott a hajam. A domb tetőről látni a Nap felkeltét részeg nyári hajnalon, elbújni mindenhová, elvonulni. Télen leszánkózni.
Már Pesten élek, de rendszeresen haza járok és a legjobb, amikor dombnak felfelé futok és majd kiköpöm a tüdőm, de ezen a tiszta levegőn ez is lehetetlen.
Szerintem futás a dombok közé, ha odavágysz, a picidnek is ez lesz a legjobb, ha ti boldogok vagytok :)
Szerintem beszéld meg,és költözzetek.
Csak egyszer éltek,öreg korotokban ezerszer bánni fogjátok,hogy nem tettétek meg.
Én tudom,volt lehetőségem valamire,amit nem tettem meg.Ma már rengetegszer megbántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!